Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.
Futbal lopta pixabay.jpg
Foto: ilustračné, pixabay.com
3. mája 2021 Správy Nitra od NitraDen.skSITA Diskusia()

FC Nitra po nesplnení požiadaviek nedostal licenciu, môže sa ešte odvolať

V Nitre sa v ostatnom období objavili problémy s plnením záväzkov voči hráčom.

Prvostupňový orgán licenčného konania (POLK) počas aktuálneho týždňa neudelil licencie pre nasledujúcu sezónu pre fortunaligový tím FC Nitra a z druhej najvyššej súťaže pre FK Poprad.

Družstvo spod Zobora nedostalo licenciu pre štart v najvyššej domácej súťaži či v klubových súťažiach pod hlavičkou Európskej futbalovej únie (UEFA).

Ako informuje oficiálny web Slovenského futbalového zväzu (SFZ), tieto kluby sa voči verdiktu môžu odvolať.

Minimálne požiadavky licenčných kritérií splnilo zostávajúcich 11 fortunaligistov. „Nitrania nesplnili minimálne požiadavky infraštruktúrnych a finančných licenčných kritérií,“ referuje web futbalsfz.sk.

Spomedzi druholigistov v licenčnom konaní uspelo ďalších 11 družstiev, podmienečnú licenciu dostali FK Dubnica nad Váhom, KFC Komárno a FC Košice, pričom do 9. júla tieto kluby musia predložiť účtovnú závierku za finančný rok 2020.

Nitre sa v ostatnom období objavili problémy s plnením záväzkov voči hráčom, viacerí z nich sa už obrátili na klub s predžalobnou výzvou na uhradenie podlžností.

Sledujte novinky z Nitry na Facebooku, Instagrame, alebo ich odoberajte cez e-mail.

K téme

Témy

Najčítanejšie za týždeň

Neprehliadnite

Bezplatné novinky z Nitry raz týždenne:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov

Máte tip na článok? Napíšte nám TU

Copyright © NitraDen.sk Všetky práva vyhradené. NitraDen.sk si vyhradzuje právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos tohto článku, jeho častí a zverejnených fotografií.

X