Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.
Kolko lasky vianoce pomoc radost senior dochodca
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
Foto: ilustračné, GettyImages
23. novembra 2020 Zaujímavosti od NitraDen.sk Diskusia()

S Vianocami sa opäť blíži aj výzva k potešeniu seniorov s názvom Koľko lásky, koná sa aj u vás doma

Nitra má taktiež niekoľko miest, kde môžete balík plný lásky odovzdať.

Heslom výzvy je otázka, čo je nezvyčajné, avšak veľmi výstižné. Otázka znie – Koľko lásky sa zmestí do krabice od topánok? Ide o veľmi jednoduchú vec, ktorá však môže veľmi potešiť práve tých, ktorí to najviac potrebujú.

O to viac platí potreba lásky a navodenia radosti, v časoch koronakrízy. Zopár drobnosťami potešíte možno práve seniora, ktorý iný darček na Vianoce nedostane.

Stačí do krabice od topánok, ale aj akejkoľvek inej krabice, vložiť podľa odporúčaní niečo teplé, sladké, slané, mäkké, voňavé a pre potešenie. Potom krabicu odovzdáte konktaktnej osobe, ktorá sa nachádza v zozname a je to.

Výzva sa koná už tretí rok a kontaktné osoby a miesta, kde môžete balík odovzdať sa nachádzajú aj v Nitre a okolí. V Nitre sa nachádzajú hneď štyri. Viac podrobností aj kontakty nájdete na webe Koľko lásky tu.

Sledujte novinky z Nitry na Facebooku, Instagrame, alebo ich odoberajte cez e-mail.

K téme

Témy

Najčítanejšie za týždeň

Neprehliadnite

Bezplatné novinky z Nitry raz týždenne:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov

Máte tip na článok? Napíšte nám TU

Copyright © NitraDen.sk Všetky práva vyhradené. NitraDen.sk si vyhradzuje právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos tohto článku, jeho častí a zverejnených fotografií.

X