Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.
Grantovy program nadacia nitra kompostovanie.jpg
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
Reprofoto: youtu.be
21. septembra 2020 Správy Nitra od NitraDen.skTS NitraDeň.sk Diskusia()

Nitrianska komunitná nadácia opäť podporí verejnoprospešné aktivity v Nitre, ešte stále je možné sa prihlasovať

Ide o každoročný grantový program Nitrianskej komunitnej nadácie.

Výzva Nitrianskej komunitnej nadácie je určená neziskovým a verejnoprospešným organizáciám, občianskym združeniam, ako aj neformálnym skupinám občanov. O dotácie z Klubu darcov môžu žiadať do 16. októbra. Projekty by mali byť zamerané na kultúru, životné prostredie, vzdelávanie, voľný čas, šport či sociálnu oblasť.

Maximálne je možné na projekt získať 1000 eur a tie využiť len na neziskové projekty v Nitre a blízkom okolí, taktiež by mali slúžiť na prospech širokej komunite občanov.

Jedným z hodnotiacich faktorov bude aj dlhodobý prínos projektu. O pridelení grantov rozhodujú členovia Klubu darcov. Aj sa môžete stať členom Klubu darcov a pomáhať svojmu mestu a komunite.

Sledujte novinky z Nitry na Facebooku, Instagrame, alebo ich odoberajte cez e-mail.

K téme

Témy

Najčítanejšie za týždeň

Neprehliadnite

Bezplatné novinky z Nitry raz týždenne:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov

Máte tip na článok? Napíšte nám TU

Copyright © NitraDen.sk Všetky práva vyhradené. NitraDen.sk si vyhradzuje právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos tohto článku, jeho častí a zverejnených fotografií.

X