Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.
Kacica
3
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
Foto: MsP Nitra
29. mája 2020 Správy Nitra od NitraDen.skMSP Nitra Diskusia()

Foto: Obyvatelia mali obavu o zatúlané káčatko, novú rodinu mu našli mestskí policajti

Opustené káčatko sa nachádzalo na Rázusovej ulici, v jeho okolí sa však nenašla žiadna kačacia rodina.

Pozorní obyvatelia oznámili na linke mestskej polície zatúlané káčatko, ktoré sa malo nachádzať na Rázusovej ulici. Operačný pracovník mestskej polície preto vyslal hliadku preveriť tento oznam.

Na mieste hliadka mestskej polície skutočne našla opustené mláďa kačice divej. Napriek snahe mestských policajtov sa nepodarilo nájsť v okolí žiadnu kačaciu rodinu, prípadne samicu kačice divej. Ako ďalej informovala Mestská polícia Nitra, nájdené káčatko mestskí policajti umiestnili do papierovej krabice a preniesli do mestského parku k brehu jazera Veľká Hangócka.

Na Hangócke sa nachádzala kačacia rodina s podobne veľkými mláďatami, preto hliadka vypustila nájdené káča na tomto mieste. Veriac v to, že kačica mláďa prijme. „Po vypustení sa malé káčatko okamžite pripojilo k novej rodine, tá ho bez problémov prijala a spoločne odplávali preč,“ dodala mestská polícia vo svojom týždennom hlásení.

Kacica
Foto: MsP Nitra
Kacica
Foto: MsP Nitra
Kacica
Foto: MsP Nitra

Sledujte novinky z Nitry na Facebooku, Instagrame, alebo ich odoberajte cez e-mail.

K téme

Témy

Najčítanejšie za týždeň

Neprehliadnite

Bezplatné novinky z Nitry raz týždenne:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov

Máte tip na článok? Napíšte nám TU

Copyright © NitraDen.sk Všetky práva vyhradené. NitraDen.sk si vyhradzuje právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos tohto článku, jeho častí a zverejnených fotografií.

X