Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.
Srnec v záhrade
3
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
Foto: MsP Nitra
21. mája 2020 Správy Nitra od NitraDen.skMSP Nitra Diskusia()

Foto: Divé zviera sa ocitlo v záhrade rodinného domu, preskočilo oplotenie hneď niekoľkých pozemkov

Mestská polícia zasahovala po ozname, že v záhrade málo obývaného domu sa nachádza divé zviera.

Operačný príslušník mestskej polície prijal v ranných hodinách oznam občana z Kasárenskej ulice o zvierati v záhrade rodinného domu. Hliadka mestskej polície po príchode na miesto skutočne našla mladého srnca na pozemku domu.

Mestskí policajti tiež zistili, že zviera preskočilo oplotenie niekoľkých záhrad a ocitlo sa v záhrade rodinného domu na Malíkovej ulici, ktorého držitelia sa však na nehnuteľnosti nachádzajú sporadicky, približne raz v mesiaci. Informovala Mestská polícia Nitra vo svojom týždennom hlásení. Zasahujúci mestskí policajti zviera nasmerovali na vedľajší pozemok, ktorý bol dostupný.

Na miesto sa dostavili aj privolaní hospodár poľovného združenia a zmluvný veterinár, posledný z nich srnca uspal narkotizačnou strelou,“ dodala mestská polícia. Poľovník si uspaté zviera bezpečne prebral a naložil ho do svojho auta a tým, že ho na vhodnom mieste vypustí do voľnej prírody.

Srnec v záhrade
Foto: MsP Nitra
Srnec v záhrade
Foto: MsP Nitra
Srnec v záhrade
Foto: MsP Nitra

Sledujte novinky z Nitry na Facebooku, Instagrame, alebo ich odoberajte cez e-mail.

K téme

Témy

Najčítanejšie za týždeň

Neprehliadnite

Bezplatné novinky z Nitry raz týždenne:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov

Máte tip na článok? Napíšte nám TU

Copyright © NitraDen.sk Všetky práva vyhradené. NitraDen.sk si vyhradzuje právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos tohto článku, jeho častí a zverejnených fotografií.

X