Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.
Dunajska klokocina diely konflikt maps.jpg
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
Foto: maps.google.com
23. apríla 2020 Správy NitraKrimi od NitraDen.skMSP Nitra Diskusia()

Na Klokočine sa hádali dve osoby, došlo aj ku fyzickému konfliktu

Mestská polícia zasahovala na mieste rušenia nočného pokoja, keďže došlo ku fyzickému napadnutiu, dorazila aj štátna polícia.

Operačný pracovník Mestskej polície prijal v nočných hodinách oznam o rušení nočného pokoja pred domom na Dunajskej ulici na sídlisku Klokočina.

Na miesto ihneď vyrazila motorizovaná hliadka, ktorá na danej adrese zistila dve hádajúce sa osoby. Krátko po príchode mestskej polície na miesto dorazili aj tri motohliadky PZ SR. Štátni policajti uvádzali, že sp na mieste v takom počte z dôvodu nahlásenia fyzického konfliktu s použitím noža.

Tento oznam sa taktiež potvrdil počas predbežného objasňovania. „Keďže príslušníci na mieste nadobudli dôvodnú obavu, že skutok napĺňa znaky skutkovej podstaty trestného činu, vec si prevzali príslušníci policajného zboru,“ uzatvorila Mestská polícia Nitra.

Sledujte novinky z Nitry na Facebooku, Instagrame, alebo ich odoberajte cez e-mail.

K téme

Témy

Najčítanejšie za týždeň

Neprehliadnite

Bezplatné novinky z Nitry raz týždenne:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov

Máte tip na článok? Napíšte nám TU

Copyright © NitraDen.sk Všetky práva vyhradené. NitraDen.sk si vyhradzuje právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos tohto článku, jeho častí a zverejnených fotografií.

X