Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.
Music a cafe nitra.jpg
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
Foto: www.facebook.com
15. októbra 2019 Správy NitraPR od NitraDen.skTS NitraDeň.sk

Prinášame vám októbrový program Music a Cafe Nitra

Music a Cafe je miestom, kam človek chodí za oddychom a lahodným dúš­kom kávy a kávo­vých špecia­lít. Tieto príjemné pocity obohatí aj kvalitná porcia hudobného, zábavného i vzdelávacieho programu.

Ak si radi vychutnávate dobrú kávu so skvelou hudbou, určite nevynechajte príjemné posedenie v Music a Cafe, kde vám poskytnú oboje. Spolu so zážitkom z dobrej kávy vám kaviareň ponúkne aj jedinečný koncert skupiny Peci uher band. Ide o zoskupenie muzikantov okolo gitaristu Petra Uhera, ktoré hrá modernú elektronickú jazzovú fúziu.

V polovici októbra prichádza do Music a Cafe spomienkový večer k nedožitým 70. narodeninám Jara Filipa. Hudobný projekt prinesie najlepšie piesne z albumov: Bolo nás jedenásť, Ten čo hrával s Dežom, Cez okno ako aj z obľúbených skladieb napísaných pre Richarda Mullera. Taktiež hudobné zážitky prinesie farebná Latino párty.

V utorok 22. októbra si príďte vypočuť rozprávanie z edície Cestou necestou. Premiérovo uvidíte Štefana Polakoviča, Slovák, ktorý navštívil všetky krajiny sveta. Vo štvrtok 24. októbra uvidíte kapelu Vdelli, ktorá bola založená v austrálskom Perthu a pomerne rýchlo si dokázala získať miestne publikum.

Ďalší so skvelých zážitkov divákom v Music a Cafe prinesie Bratislava Burlesque Tour. Tešiť sa môžete na ladné pohyby krásnych tanečníc, veľkolepé kostýmy, ladné zóny živého spevu, ale aj humor. V závere októbra sa hosťami kaviarne stanú aj Sematam, tí vyrážajú na ich prvé oficiálne turné.

Program Music a Cafe Nitra hovorí za všetko, preto si nezabudnite zakúpiť lístky priamo v kaviarni alebo si ich rezervujte na telefónnom čísle 0910 90 08 99.

Program 10_19.jpeg
Foto: Music a Cafe v Nitre

(PR článok)

Sledujte novinky z Nitry na Facebooku, Instagrame, alebo ich odoberajte cez e-mail.

K téme

Témy

Najčítanejšie za týždeň

Neprehliadnite

Bezplatné novinky z Nitry raz týždenne:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov

Máte tip na článok? Napíšte nám TU

Copyright © NitraDen.sk Všetky práva vyhradené. NitraDen.sk si vyhradzuje právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos tohto článku, jeho častí a zverejnených fotografií.

X