Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.
nitránsky oktoberfest titulka podujatie
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
Foto: Nitrafiesta
8. októbra 2019 Podujatia a akcie Nitra od NitraDen.skTS NitraDeň.sk Diskusia()

Nitránsky Októberfest 2019 v Nitre tentokrát pobudne tri dni spolu s bohatým programom

Do Nitry opäť prichádza Nitránsky októberfest s bohatou ponukou pív a dobrého jedla, ale aj skvelou hudbou.

Nitránsky októberfest sa bude tento rok v Nitre konať od štvrtku 10. do soboty 12. októbra a počas týchto troch dní prinesie návštevníkom množstvo domácich i zahraničných pív a pivných špeciálov. Tak isto budú mať návštevníci možnosť opäť ochutnať kvalitné jedlá od predajcov street foodu (pouličného jedla), z celého Slovenska, napríklad kvalitné šťavnaté burgre, domáce hranolky, holandské minipalacinky, kanadský poutine, americké a mexické hotdogy, šporheltníky, slané a sladké francúzske palacinky, choco kebab, BBQ rebierka, BBQ pulled pork, BBQ pečené koleno, kráľovská slanina, trdelníky plnené nutellou, ovocím, domácou šľahačkou a zmrzlinou, bryndzové halušky a pirohy, zemiaky z pahreby.

V Nitre pôjde o druhý ročník tohto podujatia a organizátor podujatia, ktorým je občianske združenie Nitrafiesta, dodáva dôvod organizovať aj v roku 2019 toto podujatie: „Myšlienkou podujatia bolo opäť priniesť na námestie chutné slovenské, české, bavorské a ostatné svetové remeselné pivá z viacerých pivovarov a kvalitný street food. Keďže už v roku 2018 sme videli záujem nitrančanov o tento druh podujatia rozhodli sme sa pokračovať v tomto podujatí, samozrejme posilnením výčapov a stánkov s pivom.“

Projekt podporilo mesto Nitra v grantovom programe Mením Moje Mesto, v spolupráci s Nitrianskou komunitnou nadáciou. Viac nájdete aj na facebookovej stráne udalosti.

PROGRAM

  • vo štvrtok 10. októbra
    • od 18.00 do 21.00 hod. – kapela Nahá Molly
  • v piatok 11. októbra
    • od 17.00 do 18.30 hod. – kapela Divá Zver
    • od 19.00 do 20.30 hod. – kapela Walk On
    • od 21.00 do 22.00 hod. – kapela Hoväda.SK
  • v sobotu 12. októbra
    • od 17.30 do 18.30 hod. – kapela Follow
    • od 19.00 do 20.00 hod. – kapela DORA
    • od 20.30 do 22.00 hod. – kapela Kabát revival

Sledujte novinky z Nitry na Facebooku, Instagrame, alebo ich odoberajte cez e-mail.

K téme

Témy

Najčítanejšie za týždeň

Neprehliadnite

Bezplatné novinky z Nitry raz týždenne:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov

Máte tip na článok? Napíšte nám TU

Copyright © NitraDen.sk Všetky práva vyhradené. NitraDen.sk si vyhradzuje právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos tohto článku, jeho častí a zverejnených fotografií.

X