Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.
Futbal.jpg
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
Zdroj: Foto ilustračné: www.unlag.sk
17. septembra 2019 Šport NitraFutbal od NitraDen.skUnlag Diskusia()

Turnaj o putovný pohár rektora priniesol do Nitry striebro

Futbalový štadión v Lieskovci sa stal miestom konania Turnaja troch univerzít o putovný pohár rektora. Protihráčmi futbalistov z SPU v Nitre boli chlapci z Technickej univerzity vo Zvolene a Univerzity veterinárneho lekárstva a farmácie v Košiciach. 

Otvárací zápas sa odohral za krásneho slnečného počasia. Domáci tím vyhral nad futbalistami z Košíc 5:1. Druhý zápas už preveril schopnosti aj futbalistov z Nitry. Opatrný úvod vystriedalo horlivé nadšenie, ktoré sa pretavilo do výhry nad Košicami 4:0.

Posledný zápas bol pre turnaj rozhodujúci. Stretli sa v ňom futbalisti z Nitry a Zvolena. Dôležitosť okamihu spravila zrejme svoje. Ani jeden z tímov nestrelil v riadnom hracom čase gól. Rozhodol až penaltový rozstrel, v ktorom zvíťazilo domáce mužstvo.

Prerušila sa tak šesť rokov trvajúca víťazná šnúra nitrianskych futbalistov. Hráči Nitry sa postarali na turnaji o krásnu reprezentáciu, za najlepšieho hráča turnaja bol vyhlásený hráč SPU Marián Tokár. Slovenská poľnohospodárska univerzita bude organizátorom turnaja nasledujúci rok.

Sledujte novinky z Nitry na Facebooku, Instagrame, alebo ich odoberajte cez e-mail.

K téme

Témy

Najčítanejšie za týždeň

Neprehliadnite

Bezplatné novinky z Nitry raz týždenne:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov

Máte tip na článok? Napíšte nám TU

Copyright © NitraDen.sk Všetky práva vyhradené. NitraDen.sk si vyhradzuje právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos tohto článku, jeho častí a zverejnených fotografií.

X