Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.
mestská polícia Nitra
Foto: ilustračné, NitraDen.sk
31. júla 2019 Správy Nitra od NitraDen.skMSP Nitra Diskusia()

Mestskí policajti preverovali oznam o mužovi hľadajúcom pomoc, to ešte netušili, čo bude nasledovať

Muž tvrdil, že ho prenasledujú a snažia sa ho zabiť, napokon skončil na psychiatrickom oddelení.

Obyvatelia ulice P. Benického zavolali mestskú políciu, pretože im v noci klopal na dvere neznámy muž. Podľa slov polície muž zvonil a búchal na dvere obyvateľom s tým, že potrebuje pomoc. Hliadka mestskej polície na mieste skutočne našla 27-ročného muža z Nitry a vykonala s ním pohovor. Muž policajtom zmätene tvrdil, že ho osoby okolo neho prenasledujú a chcú ho zabiť. Mestskí policajti však žiadne osoby v okolí nevideli, ani nestretli.

Po chvíľke rozhovoru muž začal aj mestských policajtov považovať za osoby, ktoré ho chcú odstrániť, začal si kryť hlavu, staval sa do bojového postoja a neskôr začal bezmyšlienkovito behať po ulici,“ informovala ďalej nitrianska mestská polícia. Muž javil známky psychicky chorej osoby, preto hliadka na miesto privolala sanitku rýchlej zdravotnej pomoci.

Záchranári zároveň požiadali o pomoc mestskú políciu, vzhľadom na mužove nevyspytateľné paranoické prejavy a následné agresívne reakcie. Príslušník mestskej polície bol preto prítomný počas prevozu až do hospitalizácie muža na psychiatrickom oddelení v nemocnici.

Sledujte novinky z Nitry na Facebooku, Instagrame, alebo ich odoberajte cez e-mail.

K téme

Témy

Najčítanejšie za týždeň

Neprehliadnite

Bezplatné novinky z Nitry raz týždenne:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov

Máte tip na článok? Napíšte nám TU

Copyright © NitraDen.sk Všetky práva vyhradené. NitraDen.sk si vyhradzuje právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos tohto článku, jeho častí a zverejnených fotografií.

X