Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.
orchidey-nocne-tropy-nitra-spu-podujatie-gettyimages.jpg
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
Ilustračná foto: gettyimages
24. januára 2019 Podujatia a akcie Nitra od NitraDen.skUNIAG Diskusia()

Dobrodružné aj poučné podujatia, s tematikou orchideí a nočných trópov, vám predstaví Slovenská poľnohospodárska univerzita

Ak máte radi dobrodružné výpravy a zároveň prírodné unikáty, tak práve tieto podujatia sú pre vás ako stvorené.

Botanická záhrada SPU v Nitre organizuje výstavu s názvom Nežná krása orchideí, ktorá sa uskutoční od 13. do 27. februára v skleníkoch Botanickej záhrady. Čaro orchideí si môžete v týchto dňoch prezrieť vo vyhradenom čase, a to od 9.00 do 16.00 hod.

V rámci sprievodných podujatí môžu návštevníci absolvovať v piatok 15. a v sobotu 16. februára aj dobrodružnú večernú prehliadku skleníkov s názvom Tajomstvá nočných trópov. Tajomnstvá nočných trópov poodhalíte v skleníkoch Botanickej záhrady v čase od 17.00 do 20.00 hod.

Odbornú, ale i laickú verejnosť iste zaujme floristický seminár Orchidea a jej krása, ktorý povedie Robert Bartolen, či odborno-dobrodružný seminár Milana Mišáka z expedície po Latinskej Amerike Orchidea – klenot Latinskej Ameriky. Robert Bartolen vystúpi so svojou prednáškou 20. februára od 10.00 do 12.00 hod. a Milan Mišák vás zavedie na expedíciu po Latinskej Amerike 23. februára v čase od 10.00 do 12.00 hod.

Sledujte novinky z Nitry na Facebooku, Instagrame, alebo ich odoberajte cez e-mail.

K téme

Témy

Najčítanejšie za týždeň

Neprehliadnite

Bezplatné novinky z Nitry raz týždenne:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov

Máte tip na článok? Napíšte nám TU

Copyright © NitraDen.sk Všetky práva vyhradené. NitraDen.sk si vyhradzuje právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos tohto článku, jeho častí a zverejnených fotografií.

X