Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.
Cencule.jpg
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
zdroj: MsP Nitra
16. januára 2019 Správy NitraIné správy z Nitry od NitraDeň.skNitraDeň.sk Diskusia()

Chodcov na Farskej ulici ohrozovali viac než polmetrové cencúle, opatrenia musel vykonať majiteľ budovy

Mestská polícia v Nitre nedávno riešila cencúle, ktoré ohrozovali chodcovi. Aj takéto prípady má počas zimného obdobia pod palcom nitrianska polícia.

Ako informovala nitrianska mestská polícia prostredníctvom svojej webovej stránky, operačný príslušník MsP Nitra prijal oznam od občana. Ten tvrdil, že na streche trojposchodového domu, ktorý sa nachádza na Farskej ulici v Nitre, je viacero cencúľov. Tie mohli potenciálne ohroziť prechádzajúcich chodcov.

Podľa slov polície vyslaná hliadka mestských príslušníkov po preverení oznamu zistila, že niekoľko približne 60 až 70 centimetrových cencúľov visí nad chodníkom a po ich uvoľnení môže dôjsť k vážnemu zraneniu práve tade prechádzajúcich chodcov.

Ako doplnila nitrianska polícia, mestskí policajti miesto ohradili výstražnou páskou a neskôr zistili majiteľa nehnuteľnosti, ktorého následne telefonicky kontaktovali. Vyzvali ho, aby sa dostavil na miesto a nebezpečné cencúle zo strechy budovy odstránil.

„Majiteľ po príchode za asistencie mestských policajtov vykonal opatrenia na odstránenie potenciálnej ľadovej hrozby,“ uzavrela svoje hlásenie Mestská polícia v Nitre.

Sledujte novinky z Nitry na Facebooku, Instagrame, alebo ich odoberajte cez e-mail.

K téme

Témy

Najčítanejšie za týždeň

Neprehliadnite

Bezplatné novinky z Nitry raz týždenne:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov

Máte tip na článok? Napíšte nám TU

Copyright © NitraDen.sk Všetky práva vyhradené. NitraDen.sk si vyhradzuje právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos tohto článku, jeho častí a zverejnených fotografií.

X