Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.
Marihuana, drogy, rastliny
ilustračné: thinkstoskphotos.com
7. novembra 2018 Správy NitraKrimi od NitraDeň.skNitraDeň.sk, MsP Nitra Diskusia()

Dvaja mladíci z Nitry si poriadne zavarili, polícia ich prichytila s marihuanou

Mestská polícia v Nitre natrafila na mladíkov, ktorí mali pri sebe marihuanu.

Ako uviedli policajti v týždennom hlásení na svojej webovej stránke, vo večerných hodinách prijali telefonický oznam od občana. Ten sa sťažoval na rušenie nočného pokoja, ktoré malo prebiehať na Rázusvej ulici v Nitre.

Hliadka mestskej polície, ktorá bola na miesto vyslaná, nezistila však rušenie nočného pokoja, no polícia natrafila na niečo iné.

Ako napísali nitrianski policajti, v čase príchodu na udané miesto spozorovali skupinu šiestich mladíkov. Jeden z nich odhodil na zem plastovú fľašu, z ktorej sa ešte dymilo a šíril sa z nej silný zápach marihuany. 

Podľa slov polície sa 22-ročný mladík z Považskej ulice v Nitre priznal, že fľaša s obsahom marihuany patrím jemu. “Pri skupinke ostatných piatich mladíkov hliadka spozorovala na zemi odhodené plastové vrecko so zelenou sušinou,” pokračovala polícia v opise prípadu, ktorý sa odohral nedávno. 

Jeden zo skupinky, konkrétne 21-ročný muž z Nitry, sa priznal, že vrecko je jeho a taktiež sa v ňom nachádza marihuana. Na miesto bola následne privolaná hliadka obvodného oddelenia Policajného zboru Slovenskej republiky, ktorá si pre dôvodné podozrenie z naplnenia skutkovej podstaty trestného činu vec prevzala na doriešenie.

Sledujte novinky z Nitry na Facebooku, Instagrame, alebo ich odoberajte cez e-mail.

K téme

Témy

Najčítanejšie za týždeň

Neprehliadnite

Bezplatné novinky z Nitry raz týždenne:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov

Máte tip na článok? Napíšte nám TU

Copyright © NitraDen.sk Všetky práva vyhradené. NitraDen.sk si vyhradzuje právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos tohto článku, jeho častí a zverejnených fotografií.

X