Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.
HK Nitra, MsHK Žilina, play off, hokej
ilustračné: SITA
9. septembra 2018 Šport NitraHokej od NitraDeň.skNitraDeň.sk, hockeynitra.com Diskusia()

Nitriansky hokejový klub chystá novinky, jednorázové plastové poháre dostanú stopku

Nitriansky hokejový klub prezradil prostredníctvom webovej stránky hockeynitra.com, aké novinky v tejto sezóne chystá. Priaznivci hokeja sa môžu tešiť na nové poháre.

Ako sa vyjadrilo HK Nitra, v klube sú moderne zmýšľajúci ľudia, ktorým nie je otázka životného prostredia ľahostajná. Aj to je dôvod, pre ktorý sa klub rozhodol, že od novej sezóny sa počas domácich zápasov budú používať nové poháre.

Podľa informácií od prezidenta HK Nitra Miroslava Kováčika pôjde o vratné pollitrové plastové poháre, ktoré si návštevníci zápasu môžu ponechať aj ako suvenír alebo nevšedný darček. Ako doplnil, dizajn pohárov bude mať motív klubu.

„Fanúšikovia podobné poháre určite poznajú z rôznych hudobných festivalov a podobnú filozofiu razí napríklad aj nemecký futbalový klub Bayern Mníchov. Podľa mojich informácií by sme mali byť prvý hokejový klub na Slovensku. Som rád, že plné odpadkové koše jednorazových plastových pohárov po každom zápase radikálne znížime. Veríme, že našu aktivitu smerom k životnému prostrediu ocenia nielen hokejoví fanúšikovia,“ vyjadril sa Kováčik pre hockeynitra.com.

Sledujte novinky z Nitry na Facebooku, Instagrame, alebo ich odoberajte cez e-mail.

K téme

Témy

Najčítanejšie za týždeň

Neprehliadnite

Bezplatné novinky z Nitry raz týždenne:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov

Máte tip na článok? Napíšte nám TU

Copyright © NitraDen.sk Všetky práva vyhradené. NitraDen.sk si vyhradzuje právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos tohto článku, jeho častí a zverejnených fotografií.

X