Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.
Menu na vikend nr 2.jpg
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
16. augusta 2018 Podujatia a akcie Nitra od © NitraDen.sk Diskusia()

Menu na víkend: Hudobná smršť, tradičná výstava či nočná cyklojazda

Po týždni vám opäť prinášame zoznam nápadov, tipov, odporúčaní, jednoducho – keďže nielen jedlom je človek živý – špeciálne voľno-časové menu. Pozrite sa, čo zaujímavé sa z nášho pohľadu tento víkend udeje. Dobrú chuť!

Agrokomplex 2018

Štyridsiaty piaty ročník medzinárodnej poľnohospodárskej a potravinárskej výstavy bude mať svoje brány otvorené do nedele do 17. hodiny.

Chrenovské dožinky

Spestrenie leta a zábavu pre všetky vekové kategórie prinášajú Chrenovské dožinky. V piatok a v sobotu sa budú konať na Výstavnej ulici vedľa riaditeľstva Agrokomplexu.

Best of Fest Anča 2018

Kolekcia ocenených krátkometrážnych animovaných filmov z aktuálneho ročníka medzinárodného festivalu Fest Anča, ktoré prešli výberom z vyše 1 500 prihlásených titulov z viac ako 70 krajín. Premietanie sa v Hideparku začne v piatok o 21. hodine.

Úplní cudzinci

Skupina priateľov sa zíde k pohodovej večeri. Poznajú sa dôverne celé roky a také ďalšie stretnutie by sa nieslo v duchu ľahkého hašterenia a nostalgických spomienok na to, čo bolo… keby sa nezrodil zdanlivo nevinný nápad: dať mobilné telefóny na stôl a zdieľať každú SMS a každý prichádzajúci hovor. Ako to skončí sa dozviete v Gotickej priekope v piatok o 21. hodine. Vstupné je 2 eurá.

Nočná augustová cyklojazda

Druhé pokračovanie letnej edície tradičných critical mass cyklojázd v meste Nitra tentoraz v piatkovom termíne. Zo Svätoplukovho námestia sa vyráža o 22. hodine, jazdiť sa bude do 23.30 hod.

Letná zábava na Klokočine

Zaujímavé vystúpenia a atrakcie budú súčasťou Letnej zábavy na Klokočine. Prídu Kaidžas, Svetový hlas, DJ Lucco, Ukitas i Walk on. Akcia sa koná v sobotu od 13. do 22. hodiny.

Kohútik a sliepočka

Príbeh o chamtivom a lakomom kohútikovi, ktorému obetavá a dobrosrdečná sliepočka zachráni život uvidíte v sobotu o 17. hodine v Zoborskom kláštore. Večerná prehliadka kláštora bude spojená s prednáškou Sv. Andrej – Svorad, patrón Nitry.

Flaam festival 2018

Sobota bude pre hudobných fajnšmekrov sviatkom. V Hideparku sa koná festival Flaam, na ktorom vystúpia také mená ako Billy Barman, Luvver, Ventolin či Hańba.

Slávnosť nanebovzatia Panny Márie

Tradičná slávnosť nanebovzatia Panny Márie sa na Kalvárii uskutoční už tento víkend. Samotná Krížová cesta sa začne v nedeľu o 5. hodine.

Sledujte novinky z Nitry na Facebooku, Instagrame, alebo ich odoberajte cez e-mail.

K téme

Témy

Najčítanejšie za týždeň

Neprehliadnite

Bezplatné novinky z Nitry raz týždenne:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov

Máte tip na článok? Napíšte nám TU

Copyright © NitraDen.sk Všetky práva vyhradené. NitraDen.sk si vyhradzuje právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos tohto článku, jeho častí a zverejnených fotografií.

X