Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.
alkohol, šoférovanie
ilustračné: depositphotos.com
3. júla 2018 Správy NitraKrimi od NitraDeň.skSITA, © SITA 2018 Diskusia()

Pri dopravných nehodách v Nitrianskom kraji úradoval alkohol, vodič mal nad dve promile

Dve dopravné nehody spôsobené pod vplyvom alkoholu zaregistrovali policajti v uplynulých dňoch v Nitrianskom kraji.

Ako agentúru SITA informovala nitrianska policajná hovorkyňa Božena Bruchterová, v piatok krátko po 16:00 na križovatke ulíc Mojmírovej a Jilemnického v Topoľčanoch 68-ročný vodič osobného motorového vozidla Audi TT narazil do betónového oplotenia. „Pri nehode k zraneniu nedošlo. Vodič sa podrobil dychovej skúške na alkohol s výsledkom 1,88 promile alkoholu,“ povedala.

V sobotu krátko pred 17:00 zase v Nitre na Novomeského ulici narazil so svojim vozidlom Daewo Matiz 43-ročný vodič do oprotiidúceho auta značky Škoda Superb. „Policajti podrobili dychovej skúške na alkohol obidvoch vodičov. U 43-ročného bol výsledok pozitívny, nafúkal 2,23 promile. Vodič druhého auta mal dychovú skúšku negatívnu. Pri nehode sa nikto nezranil,“ dodala Bruchterová s tým, že opitým vodičom vzniesli obvinenie z prečinu ohrozenia pod vplyvom návykovej látky.

Sledujte novinky z Nitry na Facebooku, Instagrame, alebo ich odoberajte cez e-mail.

K téme

Témy

Najčítanejšie za týždeň

Neprehliadnite

Bezplatné novinky z Nitry raz týždenne:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov

Máte tip na článok? Napíšte nám TU

Copyright © NitraDen.sk Všetky práva vyhradené. NitraDen.sk si vyhradzuje právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos tohto článku, jeho častí a zverejnených fotografií.

X