Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.
Cesta vystavba pixabay.jpg
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
Foto: ilustračné, pixabay.com
30. apríla 2018 Správy NitraIné správy z Nitry od NitraDen.skSITA, © SITA 2018 Diskusia()

Najvhodnejšie riešenie trasy ciest prvej triedy v Nitrianskom kraji navrhne štúdia

Technicky, ekonomicky a environmentálne najvhodnejšie riešenie trasy ciest prvej triedy I/51 Nitra – Kalná nad Hronom – Levice a cesty I/76 Želiezovce – Šarovce – Tlmače – Hronský Beňadik v Nitrianskom samosprávnom kraji navrhne štúdia realizovateľnosti. Ako vyplýva z vyhlásenej verejnej súťaže Slovenskej správy ciest (SSC), súčasťou štúdie bude vyhodnotenie už navrhnutých trás, prípadné doplnenie variantov a ich zhodnotenie.

Predpokladaná cena za vypracovanie štúdie realizovateľnosti pre uvedené úseky ciest je 493,7 tisíca eur bez DPH (592,4 tis. eur vrátane DPH), plánovaná lehota na jej dodanie je osem mesiacov. Cestári chcú zákazku financovať z peňazí Európskej únie a zo štátneho rozpočtu v rámci Operačného programu Integrovaná infraštruktúra. Termín na predkladanie ponúk je 23. mája, platiť musia minimálne do konca tohto roka a uchádzači musia zložiť zábezpeku na zabezpečenie ponuky vo výške 15-tisíc eur.

Sledujte novinky z Nitry na Facebooku, Instagrame, alebo ich odoberajte cez e-mail.

K téme

Témy

Najčítanejšie za týždeň

Neprehliadnite

Bezplatné novinky z Nitry raz týždenne:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov

Máte tip na článok? Napíšte nám TU

Copyright © NitraDen.sk Všetky práva vyhradené. NitraDen.sk si vyhradzuje právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos tohto článku, jeho častí a zverejnených fotografií.

X