Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.
Festival, párty, Zlaté piesky
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
ilustračné: SITA
29. marca 2018 Správy NitraKrimi od NitraDen.skKR PZ v Bratislave, © NitraDen.sk Diskusia()

Obvinili muža, ktorý nahlásil bombu na minuloročnej letnej párty. Ide o 27-ročného muža z okresu Nitra

Policajný vyšetrovateľ vzniesol obvinenie z prečinu šírenia poplašnej správy 27-ročnému Gabrielovi K. z okresu Nitra. Obvinený je stíhaný na slobode.

Za vedomé oznámenie nepravdivej poplašnej správy na tiesňovú linku 112 a spôsobenie nebezpečenstva vážneho znepokojenia aspoň časti obyvateľstva, mu v prípade preukázania viny hrozí trest odňatia slobody na jeden až päť rokov.

Gabriel minulý rok 17. júna v nočných hodinách prostredníctvom tiesňovej linky 112 v Českej republike nahlásil prítomnosť bomby na kultúrnom podujatí v areáli Zlaté piesky. Polícia podujatie prerušila, areál evakuovala a následne bol prehľadaný pyrotechnikmi a psom vycvičeným na vyhľadávanie výbušnín. Pyrotechnická prehliadka hodnovernosť prijatého oznámenia nepotvrdila.

Sledujte novinky z Nitry na Facebooku, Instagrame, alebo ich odoberajte cez e-mail.

K téme

Témy

Najčítanejšie za týždeň

Neprehliadnite

Bezplatné novinky z Nitry raz týždenne:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov

Máte tip na článok? Napíšte nám TU

Copyright © NitraDen.sk Všetky práva vyhradené. NitraDen.sk si vyhradzuje právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos tohto článku, jeho častí a zverejnených fotografií.

X