Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.
Vianocne mestecko 14.jpg
Petra Bírová, © NitraDen.sk
13. decembra 2017 Podujatia a akcie Nitra od NitraDen.skSITA, © SITA 2017 Diskusia()

Vo vianočnom mestečku sa budú spievať koledy, zapojiť sa môžu všetci

Vo vianočnom mestečku v Nitre zaznejú v stredu o 18. hodine koledy. Deti z umeleckej školy ART Pegas, seniori zo zariadenia Viničky a regionálni novinári budú spievať Narodil sa Kristus Pán, Búvaj, dieťa krásne a Nesiem vám noviny, počúvajte!

Pripojiť sa k nim môžu všetci návštevníci vianočného mestečka. V rovnakom čase budú koledy spievať aj v ďalších 25 slovenských mestách a obciach – na námestiach, v kostoloch či v domovoch dôchodcov. Akcia má názov Slovensko spieva koledy. Jej cieľom je, aby ľudia zaspievali tri koledy v jeden deň v rovnakú hodinu a vznikla tak podobná tradícia, aká už niekoľko rokov funguje v Českej republike. U našich susedov sa chystá už siedmy ročník spievania kolied, zapojených je viac ako 600 miest a mestečiek.

Sledujte novinky z Nitry na Facebooku, Instagrame, alebo ich odoberajte cez e-mail.

K téme

Témy

Najčítanejšie za týždeň

Neprehliadnite

Bezplatné novinky z Nitry raz týždenne:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov

Máte tip na článok? Napíšte nám TU

Copyright © NitraDen.sk Všetky práva vyhradené. NitraDen.sk si vyhradzuje právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos tohto článku, jeho častí a zverejnených fotografií.

X