Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.
Koľajnice
ilustračné: pixabay.com
2. mája 2017 Správy NitraIné správy z Nitry od NitraDen.skTS, © NitraDen.sk, iDen Media s.r.o.

V úseku Ivanka pri Nitre – Komjatice bude výluka na trati, ľudí budú prepravovať autobusom

Železnice Slovenskej republiky zrealizujú 3. a 4. mája železničnú výluku v úseku Ivanka pri Nitre – Komjatice.

V rámci tejto výluky budú v uvedenom medzistaničnom úseku vykonávať činnosti spojené s výmenou koľajníc, a to z dôvodu odstránenia defektoskopických chýb. Následne železničiari vykonajú zváranie koľajníc do bezstykovej koľaje. Keďže ide o jednokoľajný medzistaničný úsek, cestujúca verejnosť bude prepravovaná náhradnou autobusovou dopravou, ktorú zabezpečuje dopravca.

ŽSR prosia cestujúcich o trpezlivosť a pochopenie v súvislosti s obmedzeniami v železničnej doprave, ku ktorým môže dochádzať v dôsledku udržiavacích opravných prác, a zároveň apelujú na zvýšenú pozornosť pri sledovaní vývesiek a hlásení staničného rozhlasu v železničných staniciach.

Sledujte novinky z Nitry na Facebooku, Instagrame, alebo ich odoberajte cez e-mail.

K téme

Témy

Najčítanejšie za týždeň

Neprehliadnite

Bezplatné novinky z Nitry raz týždenne:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov

Máte tip na článok? Napíšte nám TU

Copyright © NitraDen.sk Všetky práva vyhradené. NitraDen.sk si vyhradzuje právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos tohto článku, jeho častí a zverejnených fotografií.

X