Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.
Predajna_ski_domivo.jpg
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
Ski Domivo
10. novembra 2016 Správy NitraPR od NitraDen.skTS, © NitraDen.sk, iDen Media s.r.o.

Hľadáte tie správne zimné doplnky a starostlivosť o svoje športové vybavenie? V tejto predajni to dostanete

(PR článok) – Jeden z najväčších predajcov jazdených lyží a snowboardov na Slovensku sa nachádza na Mostnej 13 v Nitre (areál remeselnícke centrum). Ski Domivo sa špecializuje na predaj, servis, požičovňu jazdených lyží, lyžiarok, snowboardov a zimných doplnkov.

Profesionálny prístup, ochota a poradenstvo sú v tejto predajni samozrejmosťou. V priestoroch poskytujú špičkový servis na nemeckých strojoch Reichmann – voskujú, brúsia hrany, štruktúrujú, zabezpečujú montovanie viazania a iné. Všetky služby poskytujú pod jednou strechou – predaj, výkup, požičovňa aj servis.

Pokiaľ hľadáte zánovné alebo použité lyže, detské lyže, snowboard, topánky, prilby alebo iné vybavenie, v Ski Domivo majú v ponuke veľký výber lyží (športové, rekreačné, detské, juniorské aj dámske). Všetky lyže sú už servisované a v perfektnom stave. Funkčnosť lyžiarskeho viazania kontrolujú pracovníci predajne v servise a nastavujú ich podľa parametrov lyžiarov.
Okrem bazárových vecí tam nájdete tiež nový sortiment, ako sú lyže, prilby, okuliare, palice, kukly, pásky na lyže a ďalšie. Veľký záujem je aj o sortiment detských lyží a topánok. Po celú zimu udržiavajú v predajni plnú ponuku. Možnosťou je aj „spätné odkúpenie“ – výbavu vykúpia hneď.

Zapožičiavanie lyží je možné od prvého dňa až po celú sezónu. Ak nechcete kupovať naslepo, lyže vám zapožičajú na vyskúšanie, ak sa vám budú páčiť odpočítajú cenu zapožičania. Pre väčšie skupiny a školské výcvikové kurzy ponúkajú individuálne ceny. Za výhodných podmienok je možné odkúpiť vybavenie z požičovne alebo využiť celosezónne požičovné. Celosezónne požičanie (september – apríl) sa stáva v posledných rokoch veľmi populárne najmä u detí, ktorým je každý rok potrebné meniť výstroj. Navyše počas celej sezóny máte možnosť bezplatnej veľkostnej výmeny.

Sledujte novinky z Nitry na Facebooku, Instagrame, alebo ich odoberajte cez e-mail.

K téme

Témy

Najčítanejšie za týždeň

Neprehliadnite

Bezplatné novinky z Nitry raz týždenne:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov

Máte tip na článok? Napíšte nám TU

Copyright © NitraDen.sk Všetky práva vyhradené. NitraDen.sk si vyhradzuje právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos tohto článku, jeho častí a zverejnených fotografií.

X