Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.
VOLEJBAL: Prešov - Nitra
ilustračné: SITA
13. októbra 2016 Šport Nitra od NitraDen.skSITA, © SITA 2016

Volejbalisti posilnili svoj tím, titul budú obhajovať s Benczom

Slovenský volejbalový reprezentant Milan Bencz bude v nadchádzajúcej sezóne členom kádra úradujúceho národného šampióna VKP Bystrina SPU Nitra. Informuje o tom internetová stránka nitrianskeho klubu.

Dvadsaťdeväťročný univerzál vynechal podstatnú časť uplynulej sezóny po operácii zraneného ramena, dohodol sa na ukončení kontraktu s talianskym druholigovým Emma Villas Volley Chiusi a od februára rehabilitoval a pripravoval sa s Nitranmi. V novom ročníku by sa mal rodák zo Žirian už aktívne zapojiť do extraligových bojov v meste, kde odštartoval svoju kariéru. Jeho konkurentmi na poste univerzála sú Igor Rehák a Miloš Horník.

„Mal som síce nejaké ponuky zo zahraničia, tie však neboli pre mňa veľmi atraktívne. Rozhodol som sa preto pre ponuku nitrianskeho klubu. Jednak pre kvalitu hráčskeho kádra, ale hlavne preto, lebo Marek Kardoš je výborný tréner,“ uviedol 177-násobný reprezentant SR Bencz, ktorý pôsobil ako legionár v Česku, Rakúsku, Francúzsku a Taliansku, tri razy bol účastníkom ME (2009, 2011, 2013). Skúsený univerzál nechýbal v reprezentačnom drese SR počas septembrovej úspešnej kvalifikácie o postup na budúcoročné ME do Poľska.

Sledujte novinky z Nitry na Facebooku, Instagrame, alebo ich odoberajte cez e-mail.

K téme

Témy

Najčítanejšie za týždeň

Neprehliadnite

Bezplatné novinky z Nitry raz týždenne:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov

Máte tip na článok? Napíšte nám TU

Copyright © NitraDen.sk Všetky práva vyhradené. NitraDen.sk si vyhradzuje právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos tohto článku, jeho častí a zverejnených fotografií.

X