Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.
agrokomplex 2015 (27)
2
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
Petra Bírová, © NitraDen.sk, iDen Media s.r.o
21. júla 2016 Správy NitraIné správy z Nitry od NitraDen.sk© NitraDen.sk, iDen Media s.r.o.

V areáli Agrokomplexu predávajú pozemky za viac než 90-tisíc eur, vedenie o ich predaji nevie

Počas minulého týždňa sa na známom inzertnom portáli objavili dva inzeráty, ktoré ponúkajú na predaj pozemky v areáli nitrianskeho Agrokomplexu.

Podľa prvého inzerátu, ktorý bol na portál pridaný 13. júla 2016, sú na predaj tri pozemky, ktorých cena je približne 40 eur za štvorec. Akú výmeru majú predmetné pozemky, však inzerát neuvádza.

Agro predaj 2.png
zdroj: reality.bazos.sk

O deň neskôr (14. júla 2016) pribudol na rovnakom inzertnom portáli ďalší inzerát, ktorý opätovne ponúka na predaj pozemky v areáli nitrianskeho výstaviska.

Tento raz má ísť o pozemky s celkovou výmerou 2039 metrov štvorcových. Podľa informácií uvedených v inzeráte, sa pozemky nachádzajú v zastavanom území areálu a v liste vlastníctva sú uvedené ako trvalé trávne porasty. Cena za pozemky je 92 500 eur.

Agro predaj 1.png
zdroj: reality.bazos.sk

Zaujímalo nás, o aké pozemky ide a prečo sú na predaj, preto sme sa obrátili na zamestnancov nitrianskeho výstaviska.

Dočasne poverený riaditeľ Agrokomplexu Jozef Muzika o predaji pozemkov nevedel. „Ako je uvedené v inzerátoch, tak tieto pozemky predávajú súkromné osoby, takže predpokladám, že Agrokomplex nie je ich vlastníkom. O ktoré pozemky ide, musíme pozrieť do nájomných zmlúv a listov vlastníctva,“ reagoval Muzika.

K predaju pozemkov sa vyjadril aj Martin Lužbeťák, vedúci oddelenia marketingu a PR nitrianskeho Agrokomplexu: „Nie všetky pozemky v areáli výstaviska patria výstavisku, je to aj vďaka postkomunistickým reparáciám. Výstavisko platí za prenájom týchto plôch, kto je ich majiteľom my neriešime.“

Sledujte novinky z Nitry na Facebooku, Instagrame, alebo ich odoberajte cez e-mail.

K téme

Témy

Najčítanejšie za týždeň

Neprehliadnite

Bezplatné novinky z Nitry raz týždenne:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov

Máte tip na článok? Napíšte nám TU

Copyright © NitraDen.sk Všetky práva vyhradené. NitraDen.sk si vyhradzuje právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos tohto článku, jeho častí a zverejnených fotografií.

X