Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.
veštica Senty
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
KR PZ v Nitre
24. septembra 2015 Správy NitraKrimi od NitraDen.skKR PZ v Nitre, © NitraDen.sk, iDen Media s.r.o.

Veštica od klientov vymámila 14-tisíc eur, „premenila“ ich na papieriky!

Neznáma žena, ktorá sa vydávala za liečiteľku, vylákala od klientov viac ako 14 000 eur. Na inzerát v miestnych novinách, v ktorom boli ponúkané liečiteľské a veštecké služby, zareagovala 56-ročná pani z okresu Levice.

Telefonicky sa skontaktovala s liečiteľkou, ktorej povedala, že jej vnučka má zdravotné problémy. Prvýkrát sa stretli koncom júla a po vykonaných rituáloch, ktoré veštica urobila, zinkasovala 400 eur.

Začiatkom augusta sa stretli druhýkrát a pani za služby zaplatila 1 600 eur. Vtedy jej veštica povedala, aby priniesla všetky peniaze, čo má, pretože sú prekliate a treba ich očistiť. Na ďalšie stretnutie začiatkom septembra prišla pani aj s dcérou a priniesli so sebou 14 000 eur.

Veštica peniaze prepočítala, zabalila do alobalu, klientom naliala do pohára vodu, do ktorej pridala neznámu zmes a poslala ich do vedľajšej miestnosti tekutinu vyliať. Po tom, ako sa vrátili späť do izby, veštica zabalila peniaze, ktoré boli v alobale, do uteráka a dala ich poškodenej do kabelky.

Pri odchode jej povedala, aby balík položila do detskej izby a rozbalila ho až o 24 hodín, s tým že o polnoci má zapáliť sviečku.

Keď pani o polnoci zavolala liečiteľke, ktorá si hovorila Senty, mužský hlas jej oznámil, že liečiteľka musela vrtuľníkom odletieť do Grécka a jej peniaze sa premenili na papiere. Po rozbalení uteráka pani zistila, že namiesto peňazí jej veštica dala nastrihané kúsky papiera.

Po neznámej žene pátra polícia, vyšetrovateľ začal trestné stíhanie za prečin podvodu.

Sledujte novinky z Nitry na Facebooku, Instagrame, alebo ich odoberajte cez e-mail.

K téme

Témy

Najčítanejšie za týždeň

Neprehliadnite

Bezplatné novinky z Nitry raz týždenne:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov

Máte tip na článok? Napíšte nám TU

Copyright © NitraDen.sk Všetky práva vyhradené. NitraDen.sk si vyhradzuje právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos tohto článku, jeho častí a zverejnených fotografií.

X