Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.
hrozno, pivo, jarmok
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
SITA
17. septembra 2015 Podujatia a akcie Nitra od NitraDen.sk© NitraDen.sk, iDen Media s.r.o.

Menu na víkend je tradične pestré. Ponúka z každého rožku trošku

Týždeň prešiel a opäť vám prinášame zoznam nápadov, tipov, odporúčaní, jednoducho – keďže nielen jedlom je človek živý – špeciálne voľno-časové menu. Pozrite sa, čo zaujímavé sa z nášho pohľadu tento víkend udeje. Dobrú chuť!

Deň polície 2015

Polícia si aj tento rok pripomína svoj deň. Na Svätoplukovom námestí sa od 10. hodiny uskutočnia oslavy Dňa polície, ktorých súčasťou bude napríklad Policajná kvapka krvi, rôzne hudobné vystúpenia či ukážky sebaobrany.

Zábava na Zoborských slávnostiach

Festival regionálnych špecialít, degustácie nápojov, súťaže a dobrá hudba, to všetko vás od piatka do nedele čaká na Výstavisku Agrokomplex. Vystúpia formácie Wild People, Zeus, Duo Yes či Walk On. Otvorené je denne od 12. hodiny.

Oberačkové slávnosti v Nových Zámkoch

Novozámocká jeseň, to sú oberáčkové slávnosti. V piatok a v sobotu sa tam bude oslavovať vínna réva, burčiak, dobré jedlo a dobrá nálada.

Tá správna jarmočná zábava

V piatok a v sobotu budú v jarmočnom odeté Šurany. Šuriansky jarmok bude plný klasiky – nájdete tam dobré jedlo, dobré pitie, hudbu, remeselníkov, zábavu a veľa atrakcií.

Opäť beh, tentoraz však v noci

Ak ste si nezabehali v Nitre, vyberte sa do Šale. V poradí už tretí ročník Beh nočnou Šaľou sa uskutoční v sobotu o 19. hodine. Bežci štartujú na trať dlhú 7,3 kilometra z Námestia sv. Trojice.

Niečo pre vás i pre deti

V nedeľu o 15. hodine odohrajú v Starom divadle Karola Spišáka jednu z najznámejších klasických rozprávok zo zbierky bratov Grimmovcov. Ide o strastiplný príbeh najznámejších rozprávkových súrodencov. Janko a Marienka sa ocitajú v nebezpečných situáciách, ale svojim umom, odvahou a schopnosťou pomáhať si navzájom sa im podarí prekonať všetky nástrahy, ktoré im kladie do cesty macocha, strašidelný les a zlá ježibaba.

Sledujte novinky z Nitry na Facebooku, Instagrame, alebo ich odoberajte cez e-mail.

K téme

Témy

Najčítanejšie za týždeň

Neprehliadnite

Bezplatné novinky z Nitry raz týždenne:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov

Máte tip na článok? Napíšte nám TU

Copyright © NitraDen.sk Všetky práva vyhradené. NitraDen.sk si vyhradzuje právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos tohto článku, jeho častí a zverejnených fotografií.

X