Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.
agrokomplex, ryba, obilie
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
SITA, pixabay.com
20. augusta 2015 Podujatia a akcie Nitra od NitraDen.sk© NitraDen.sk, iDen Media s.r.o.

Čo vám ponúkne Menu na víkend? Dobrú zábavu i trochu športu

Týždeň prešiel a opäť vám prinášame zoznam nápadov, tipov, odporúčaní, jednoducho – keďže nielen jedlom je človek živý – špeciálne voľno-časové menu. Pozrite sa, čo zaujímavé sa z nášho pohľadu tento víkend udeje. Dobrú chuť!

Najväčšia výstava bez vás?

Hádam to ani netreba hovoriť, ale koná sa Agrokomplex 2015. Nepremeškajte 42. ročník medzinárodnej poľnohospodárskej a potravinárskej výstavy a všetky tie zaujímavosti okolo toho. Chrenovské stánky budú určite, ako každý rok, stáť za to.

Zábava na dedine

Vybehnite si z mesta a zastavte sa v Tekovských Lužanoch. Od piatka do nedele sa tam konajú Obecné slávnosti 2015. Čaká vás víkend plný zábavy aj pod taktovkou Kmeťo Bandu alebo mažoretkového súboru Mladosť. Pripravené sú napríklad súťaže vo varení gastronomických špecialít,  súťaž v pití piva, ale aj mlieka, atrakcie pre deti či futbalový zápas starých pánov.

Army Race v Jelenci

O tom, akí ste zdatní, sa môžete presvedčiť v sobotu na akcii Army Race 2015 v rekreačnej oblasti Remitáž v Jelenci. Ak vám nerobí problém prekážkový beh, plazenie, šplh, brodenie a pod. prihláste sa a zistite silu svojej vôle a fyzickú zdatnosť. Cieľom podujatia je propagovať zdravý životný štýl, aktívny spôsob života a motivovať ľudí pre pohyb ako taký.

Rybacie hody a piknik

V sobotu od 14. hodiny sa v areáli Hradného parku v Leviciach uskutoční Rybací piknik. Zúčastnite sa na súťaži vo varení a pečení jedál z rýb s medzinárodnou účasťou. Chutnajte, kritizujte, užívajte si pohodu.

Chyťte si leto

Leto v Sieti v Nitre odštartuje v nedeľu o 15. hodine. V Mestskom parku na Sihoti sa predstavia Detská ľudová hudba spod Rokoša, Divadlo Maska, Inspia juggling i Mária Čírová. Deťúrence sa môžu tešiť na detskú diskotéku i žonglérsku show. Moderovať bude Šarkan.

Koncert v perle Pohronia

V nedeľu o 17. hodiny zavítajte do Hronského Beňadika. V kostole sv. Benedikta opáta a Panny Márie sa uskutoční koncert slovenského speváckeho zboru Adoremus pod vedením dirigenta Dušana Billa. Sakrálna hudba doby minulej i dnešnej interpretovaná v autentickom, monumentálnom sakrálnom priestore gotickej architektúry ponúka nevšedný, jedinečný zážitok. Vstupenky nájdete v sieti Ticketportal.

Sledujte novinky z Nitry na Facebooku, Instagrame, alebo ich odoberajte cez e-mail.

K téme

Témy

Najčítanejšie za týždeň

Neprehliadnite

Bezplatné novinky z Nitry raz týždenne:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov

Máte tip na článok? Napíšte nám TU

Copyright © NitraDen.sk Všetky práva vyhradené. NitraDen.sk si vyhradzuje právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos tohto článku, jeho častí a zverejnených fotografií.

X