Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.
alkohol za volantom, tster na alkohol
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
ilustračné: depositphotos.com
20. júla 2015 Správy NitraIné správy z Nitry od NitraDen.skKR PZ v Nitre, © NitraDen.sk, iDen Media s.r.o.

Alkohol za volantom úradoval aj tento víkend. Vodičov neodradili ani veľké horúčavy

Počas víkendu si v Nitrianskom kraji sadlo za volant niekoľko vodičov potúžených alkoholom. Policajti obmedzili na osobnej slobode a umiestnili do cely policajného zaistenia niekoľkých previnilcov.

V Nitre boli policajti v piatok privolaní k dopravnej nehode, ktorá sa stala okolo 18.30 hod. pred budovou Mestského úradu. Tridsaťosemročnú vodičku, ktorá nehodu spôsobila, podrobili dychovej skúške. Výsledok bol 1,96 promile alkoholu.

S pozitívnym výsledkom bol kontrolovaný aj 55-ročný vodič v Zlatých Moravciach. Na svojom vozidle Audi jazdil po meste večer o 21. hodine s 1,31 promile alkoholu v krvi.

V sobotu 18. júla  ráno o pol piatej spôsobil v obci Farná v okrese Levice 31-ročný Patrik dopravnú nehodu. Vodič narazil s autom Škoda Felícia do bránky rodinného domu a z miesta ušiel. Auto zaparkoval v lese vo Veľkých Ludinciach a potom ako prišiel domov oznámil na polícii jeho krádež. Počas vykonávania šetrenia v okolí miesta nehody bolo vozidlo nájdené. Vodič sa priznal, že si krádež vymyslel. Policajti mu dychu namerali 1,71 promile alkoholu.

Aj v nedeľu 20. júla bolo na ceste v Nitrianskom kraji rušno. Ráno okolo ôsmej merali rýchlosť dopravní policajti na ceste medzi Novými Zámkami a Komjaticami. Tridsaťosemročný Mário si nedal v obci nohu dolu z plynu a prekročil rýchlosť o 33 km/h. Policajti ho podrobili dychovej skúške, ktorá bola 1,17 promile alkoholu.

Sledujte novinky z Nitry na Facebooku, Instagrame, alebo ich odoberajte cez e-mail.

K téme

Témy

Najčítanejšie za týždeň

Neprehliadnite

Bezplatné novinky z Nitry raz týždenne:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov

Máte tip na článok? Napíšte nám TU

Copyright © NitraDen.sk Všetky práva vyhradené. NitraDen.sk si vyhradzuje právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos tohto článku, jeho častí a zverejnených fotografií.

X