Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.
Nitra, hokej
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
ilustračné: SITA
7. júla 2015 Šport NitraHokej od NitraDen.skSITA, © SITA 2015

Nitrania odohrajú v príprave iba päť zápasov

Hokejisti HK Nitra odohrajú pred prvým súťažným zápasom v sezóne 2015/2016 len päť prípravných duelov. Predsúťažné obdobie majú pre účasť v Lige majstrov Nitrania o niečo kratšie ako v minulosti.

V rámci prípravy nastúpia najskôr 4. augusta o 17. hodine proti poľskému Krakovu, o tri dni neskôr budú hrať s kazašským Pavlodarom. Od 13. do 15. augusta sa zúčastnia na turnaji Rona Cup v Trenčíne, kde sa stretnú so Zlínom, Pavlodarom a Jihlavou. Informuje o tom klubový web.

Nitra si účasť v Lige majstrov vybojovala ako druhý tím po základnej časti Tipsport extraligy. V skupinovej fáze európskej súťaže sa Nitrania najskôr 21. augusta stretnú so Skellefteou, o šesť dní neskôr pocestujú do Švédska. Následne v sobotu 29. augusta a vo štvrtok 3. septembra čaká na bronzový tím extraligy dvojzápas s Libercom.

Sledujte novinky z Nitry na Facebooku, Instagrame, alebo ich odoberajte cez e-mail.

K téme

Témy

Najčítanejšie za týždeň

Neprehliadnite

Bezplatné novinky z Nitry raz týždenne:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov

Máte tip na článok? Napíšte nám TU

Copyright © NitraDen.sk Všetky práva vyhradené. NitraDen.sk si vyhradzuje právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos tohto článku, jeho častí a zverejnených fotografií.

X