Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.
resize_1408533702
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
20. augusta 2014 Správy NitraIné správy z Nitry od NitraDen.sknitra.sk nitra.sk

Slovenská pošta pripravuje známku s motívom Nitry. Návrhy môžete posielať aj vy!

Minulý rok svetlo sveta uzrela svetlo sveta známka svätých Cyrila a Metoda, ktorá bola vydaná pri príležitosti 1150. výročia ich príchodu na naše územie.

Známku v hodnote 1,60 eura pripravila Slovenská pošta ako spoločné vydanie v spolupráci s poštovými správami Českej republiky, Bulharska a Vatikánu. Autorom grafického návrhu známky, štátoch, bol akademický maliar Dušan Kállay.

Teraz Slovenská pošta v spolupráci s mestom Nitra pripravuje vydanie ďalšej známky s motívom Nitry, pričom navrhnúť jej dizajn môžete aj vy. Ako informovala nitrianska radnica, návrhy motívov je možné posielať elektronickou poštou na adresu Nitrianskeho informačného systému (NISYS).

Sledujte novinky z Nitry na Facebooku, Instagrame, alebo ich odoberajte cez e-mail.

K téme

Najčítanejšie za týždeň

Neprehliadnite

Bezplatné novinky z Nitry raz týždenne:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov

Máte tip na článok? Napíšte nám TU

Copyright © NitraDen.sk Všetky práva vyhradené. NitraDen.sk si vyhradzuje právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos tohto článku, jeho častí a zverejnených fotografií.

X