Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.
BASKETBAL: Nitra - Žilina
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
Nitra: Basketbal muži Nitra - Žilina Roman Vido z BK SPU Nitra (vpravo) a Lukáš Hoferica z BK Váhostav - SK Žilina (vľavo) počas 5. zápasu semifinále play off mužskej basketbalovej extraligy medzi BK SPU Nitra - BK Váhostav-SK Žilina. Nitra, 23. apríl 2011. Foto: SITA/Martin Havran
13. augusta 2014 Šport NitraBasketbal od NitraDen.skSITA, © SITA 2014 Ilustračná: SITA/AP

BASKETBAL: Vido sa vrátil do Nitry, chce si dokončiť školu

Dvadsaťšesťročný krídelník pôsobil v uplynulej sezóne vo štvrtoligovom francúzskom tíme Basket Club Nord Ardéche

NITRA 13. augusta – Ešte nedávno slovenský basketbalový reprezentant Roman Vido sa po sezóne strávenej vo štvrtoligovom francúzskom tíme Basket Club Nord Ardéche vrátil do Nitry, kde si bude obliekať dres miestneho MBK SPU.

„Jedným z dôvodov je, že si chcem dokončiť vysokú školu, kde ma čakajú ešte dva roky. Ťažko mi je dnes hovoriť, aké mám očakávania od sezóny, pretože príprava sa len začala a družstvo ešte nie je pokope, takže múdrejší budeme neskôr,“ uviedol podľa nitra.sme.sk 26-ročný krídelník (nar. 4. februára 1988). Vido na Slovensku naposledy pôsobil v rodnej Handlovej, predtým šesť rokov hral v Nitre, s ktorou získal zlatú medailu v extralige 2008/2009 a celkovo štyri kovy.

Dvestoštyri centimetrov vysoký krídelník naposledy reprezentoval seniorský výber SR v kvalifikácii ME 2013, kde v desiatich zápasoch mal priemery 6,1 bodu a 4,3 doskoku na jeden duel.

Sledujte novinky z Nitry na Facebooku, Instagrame, alebo ich odoberajte cez e-mail.

K téme

Najčítanejšie za týždeň

Neprehliadnite

Bezplatné novinky z Nitry raz týždenne:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov

Máte tip na článok? Napíšte nám TU

Copyright © NitraDen.sk Všetky práva vyhradené. NitraDen.sk si vyhradzuje právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos tohto článku, jeho častí a zverejnených fotografií.

X