Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.
10550206_834832206529642_1564108727_o
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
27. júla 2014 Správy NitraIné správy z Nitry od NitraDen.skPhantoms Crew Phantoms Crew. video: youtube.com

VIDEO: Tanečné skupiny z Nitry natočili klip na počesť Michaela Jacksona

Tanečné skupiny z Nitry sa spojili a spravili profesionálny tanečný videoklip na aktuálnu pieseň Love Never Felt So Good od Michaela Jacksona a Justina Timberlake-a.

Choreografom je Norbert Grofčík z tanečnej skupiny PHANTOMS CREW a spolu s ním v klipe tancuje Natália Vavríková z MADHOUSE a Erika Sýkorová z EIJA DANCE GROUP. Všetci spomínaný tanečníci pôsobia v nitrianskych tanečných zoskupeniach.

Videoklip vznikol na počesť výročia úmrtia Michaela Jacksona a tak si tanečníci uctili túto hudobnú legendu. Klip je zastrešený celosvetovou tanečnou organizáciou DanceOn , takže o šikovných tanečníkoch z Nitry budú vedieť ľudia pomocou tohto videoklipu.

Natáčalo sa jeden deň približne 8 hodín a klip vznikal v priestoroch ARS STUDIA a Divadelnej sály na Univerzite Konštantína Filozofa v Nitre. O kameru sa postaral talentovaný Juraj Danko z TOC MEDIA AND GRAPHIC.

Sledujte novinky z Nitry na Facebooku, Instagrame, alebo ich odoberajte cez e-mail.

K téme

Témy

Najčítanejšie za týždeň

Neprehliadnite

Bezplatné novinky z Nitry raz týždenne:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov

Máte tip na článok? Napíšte nám TU

Copyright © NitraDen.sk Všetky práva vyhradené. NitraDen.sk si vyhradzuje právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos tohto článku, jeho častí a zverejnených fotografií.

X