Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.
Horizon33_2013-9-4_16-16-39
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
4. septembra 2013 Podujatia a akcie Nitra od NitraDen.sk

Nitra bude už druhý rok šíriť myšlienky

V priestoroch štúdia Divadla Andreja Bagara v Nitre sa uskutoční už druhý ročník konferencie TEDxNitra. Podujatia TEDx majú charakter samostatne organizovaného formátu svetoznámej konferencie TED, ktorá sa nesie v motte „myšlienky hodné šírenia“.

Na TEDx podujatiach vystupujú rečníci z oblastí umenia, technológií, vedy, vzdelávania a inovácií. Podujatia TEDx sú kombináciou premietaných videí TEDTalks a živých vystúpení rečníkov, ktorých účelom je podnietiť intenzívne diskusie a nadviazať vzťahy v malej skupine.

Horizon33_2013-9-4_16-16-25

Oproti minulému roku sa účastníci môžu tešiť na nové priestory, viac rečníkov, celodenný program a bohatšiu dramaturgiu. Program TEDxNitra 2013 bude tvoriť 12 rečníkov nielen zo Slovenskej Republiky a bude doplnený o rôzne kreatívne a zaujímavé postranné aktivity.

Témou tohtoročného podujatia je „Diskomfort“. Dôvod, prečo organizátori zvolili práve túto tému je jednoduchý: „Veríme, že práve únikom zo zóny komfortu človek dokáže búrať svoje hranice a dosahovať skvelé výsledky a úspech. Každý jeden z rečníkov, ktorých na naše podujatie pozývame, svojim životným „diskomfortom“ prešiel a má publiku a svetu čo povedať.“

Kompletný zoznam rečníkov sa postupne zverejňuje na stránke www.tedxnitra.sk.

Sledujte novinky z Nitry na Facebooku, Instagrame, alebo ich odoberajte cez e-mail.

K téme

Najčítanejšie za týždeň

Neprehliadnite

Bezplatné novinky z Nitry raz týždenne:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov

Máte tip na článok? Napíšte nám TU

Copyright © NitraDen.sk Všetky práva vyhradené. NitraDen.sk si vyhradzuje právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos tohto článku, jeho častí a zverejnených fotografií.

X