Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.
Deak
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
26. júna 2014 Podujatia a akcie Nitra od NitraDen.sk© NitraDen.sk, iDen Media s.r.o © NitraDen.sk, iDen Media s.r.o

Známy herec Braňo Deák predstavil svoju kuchársku knihu

Obľúbeného herca a miláčika, predovšetkým ženského publika, ste mohli stretnúť v stredu v podvečerných hodinách  na besede v nitrianskom kníhkupectve.

Herec Braňo Deák, ktorého preslávil seriál z väzenského prostredia, napísal svoju prvú kuchársku knihu s názvom – Chute a vône života. Na svojich cestách po Slovensku zavítal v stredu 25.júna aj do Nitry. Publikum tvorili prevažne milovníci seriálu Búrlivé víno či Druhý dych,  v ktorých Deák v súčasnosti pôsobí. Myšlienka napísať knihu receptov vznikla viac-menej náhodne a jej príprava trvala takmer rok.

„Kniha je zaujímavá hlavne tým, že je prešpikovaná peknými fotografiami, na ktorých som väčšinou ja. Okrem toho sú zachytené rôzne atmosféry a hlavne sú tam príbehy, ktoré sú veľmi príjemné, milé a je z nich cítiť ľudské teplo. Samozrejme, keďže je to hlavne kuchárska kniha, sú tam výborné recepty, ktoré sú nielen jednoduché, ale aj skvele chutia,“ uviedol pôžitkár Deák. Prípadnému druhému dielu kuchárskej knihy sa nebráni. „Samozrejme by musel uplynúť určitý čas, aby som si aj ja zozbieral nejaké ďalšie recepty. Ako sa hovorí, nikdy nehovor nikdy, no zatiaľ nemám potrebu písať knihy.“

Jedák, ktorý nemá problém navariť pre seba a pre svoju polovičku rád zhreší domácou bábovkou.

Sledujte novinky z Nitry na Facebooku, Instagrame, alebo ich odoberajte cez e-mail.

K téme

Najčítanejšie za týždeň

Neprehliadnite

Bezplatné novinky z Nitry raz týždenne:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov

Máte tip na článok? Napíšte nám TU

Copyright © NitraDen.sk Všetky práva vyhradené. NitraDen.sk si vyhradzuje právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos tohto článku, jeho častí a zverejnených fotografií.

X