Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.
celeste buckingham
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
11. júna 2014 Správy NitraIné správy z Nitry od NitraDen.skomediach.sk., © NitraDen.sk, iDen Media s.r.o youtube.com, video: youtube.com

Nová slovenská rozprávka Láska na vlásku sa točila aj v Nitre!

Rozhlas a televízia Slovenska natáčala novú slovenskú rozprávku vo viacerých slovenských mestách. Jedným z nich bolo aj mesto pod Zoborom.

Po viac ako trinástich rokoch RTVS pripravuje celovečernú rozprávku Láska na vlásku, ktorá sa nakrúcala na Oravskom zámku, v Zuberci, v dedinke Dražovce a na Nitrianskom hrade. Práve tu sa odohráva prvá scéna, v ktorej sa objaví princezná Beatrix. Ide o scénu, ktorá zobrazuje princeznú vo chvíli keď zistí, že sa musí ísť na Slovensko vydať za princa, ktorého vôbec nepozná, no sú zasnúbení odmalička.
Dej sa odohráva v druhej polovici 15. storočia a natočený je podľa scenára, ktorý sa inšpiroval románom Marka Twaina Princ a bedár.

V hlavných úlohách sa predstavia mladý herec zo seriálu Panelák Samuel Spišák, porotkyňa X factoru a finalistka Česko Slovenskej Superstar Celeste Buckingham. Filmová premiéra sa očakáva v októbri a diváci RTVS si budú môcť rozprávku pozrieť na televíznych obrazovkách koncom roka.

Sledujte novinky z Nitry na Facebooku, Instagrame, alebo ich odoberajte cez e-mail.

K téme

Najčítanejšie za týždeň

Neprehliadnite

Bezplatné novinky z Nitry raz týždenne:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov

Máte tip na článok? Napíšte nám TU

Copyright © NitraDen.sk Všetky práva vyhradené. NitraDen.sk si vyhradzuje právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos tohto článku, jeho častí a zverejnených fotografií.

X