Nitriansky výrobca čokolády plánuje otvoriť výrobný závod v Karibiku

12 / 15
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Nitriansky výrobca čokolády plánuje otvoriť výrobný závod v Karibiku

Gilotinou sa prerezu kakaove boby a sleduje sa ich kvalita.jpg

Gilotínou sa prerežú kakaové bôby a sleduje sa ich kvalita

Predchádzajúca fotka
12 / 15
Ďalšia fotka
Dsc_1216.jpgProcesy fermentacie maju na konecny produkt rovnako vyznamny vplyv ako kvalita pody slnecny svit a susenie bobov..jpgCokolatieri v sklade .jpgOsobnu skusenost nic nenahradi o tom sa presvedcili nitrania v kolumbii. na snimke martin dukat a karol styblo.jpgNitrania sa od plataznikov naucili vela cennych informacii.jpgHlavny cokolatier karol styblo hlada nove kreativne riesenia recepty a zaujimave chute.jpgV iplinach sa cistia cerstve boby aby sa zbavili duziny a boli vhodne na vysadbu.jpgStepenie dospelej rastliny.jpgSusenie.jpgKolumbijska krajina.jpgKvety rastu priamo z kmena stromu.jpgGilotinou sa prerezu kakaove boby a sleduje sa ich kvalita.jpgZalezi aj na teplote prazenia.jpgKonsovanie.jpg

Najčítanejšie za týždeň

Copyright © NitraDen.sk Všetky práva vyhradené. NitraDen.sk si vyhradzuje právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos tohto článku, jeho častí a zverejnených fotografií.

X