FOTO: Nitrianskym volejbalistom gratulovali k majstrovskému titulu aj mestskí poslanci

7 / 15
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

FOTO: Nitrianskym volejbalistom gratulovali k majstrovskému titulu aj mestskí poslanci

Nitrianky zlati volejbalisti v nitre s poslancami 9.jpg

Marek Štrba, © NitraDen.sk, iDen Media s.r.o

Predchádzajúca fotka
7 / 15
Ďalšia fotka
Nitrianky zlati volejbalisti v nitre s poslancami 1.jpgNitrianky zlati volejbalisti v nitre s poslancami 2.jpgNitrianky zlati volejbalisti v nitre s poslancami 3.jpgNitrianky zlati volejbalisti v nitre s poslancami 4.jpgNitrianky zlati volejbalisti v nitre s poslancami 5.jpgNitrianky zlati volejbalisti v nitre s poslancami 7.jpgNitrianky zlati volejbalisti v nitre s poslancami 9.jpgNitrianky zlati volejbalisti v nitre s poslancami 11.jpgNitrianky zlati volejbalisti v nitre s poslancami 12.jpgNitrianky zlati volejbalisti v nitre s poslancami 13 1.jpgNitrianky zlati volejbalisti v nitre s poslancami 18.jpgNitrianky zlati volejbalisti v nitre s poslancami 19.jpgNitrianky zlati volejbalisti v nitre s poslancami 20.jpgNitrianky zlati volejbalisti v nitre s poslancami 22.jpg

Najčítanejšie za týždeň

Copyright © NitraDen.sk Všetky práva vyhradené. NitraDen.sk si vyhradzuje právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos tohto článku, jeho častí a zverejnených fotografií.

X