Kultúrne leto v meste spestrila Gurmánska ulička!

1 / 10
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Kultúrne leto v meste spestrila Gurmánska ulička!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Netradičnú ochutnávku nápojov spojenú s folkovou, jazzovou a swingovou hudbou ponúkol druhý ročník podujatia Gurmánska ulička, ktoré sa konalo v piatok a v sobotu na Mlynskej ulici v centre mesta. Návštevníci podujatia mohli ochutnať z viac ako 50 druhov nápojov, medzi ktorými nechýbali čaje, vína, medovina či škótske a belgické pivné špeciality.

Praví gurmáni mali možnosť vyskúšať chuť plantážnych druhov kávy, prvotriednej čokolády, ale na svoje si prišli aj milovníci pôžitkárskeho fajčenia vodnej fajky. Napriek zaujímavým možnostiam boli však Nitrania pri ochutnávaní trošku opatrní a okolo siedmej sa v uličke v centre mesta „motalo“ len zopár ochutnávačov.

1 / 10
Ďalšia fotka
OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Najčítanejšie za týždeň

Copyright © NitraDen.sk Všetky práva vyhradené. NitraDen.sk si vyhradzuje právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos tohto článku, jeho častí a zverejnených fotografií.

X