FOTO: V Dražovciach sa konal obrovský piknik pri kostolíku

5 / 7
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

FOTO: V Dražovciach sa konal obrovský piknik pri kostolíku

DRAŽOVCE: Piknik pri kostolíku
DRÁŽOVCE: Piknik pri kostolíku Piknik pri Drážovskom kostolíku neďaleko mesta Nitra, v duchu impresionistickej pohody a bezstarostnosti. Je to súčasť osláv 900-výročia prvej písomnej zmienky o obci Drážovce. Drážovce, 30. jún 2013. Foto: SITA/Martin Havran

Veľký piknik v impresionistickom ponímaní pohody, noblesy a bezstarostnosti s názvom „Raňajky v tráve“ pri dražovskom kostolíku v rámci osláv 900. výročia prvej písomnej zmienky o obci Dražovce.

Predchádzajúca fotka
5 / 7
Ďalšia fotka
DRAŽOVCE: Piknik pri kostolíkuDRAŽOVCE: Piknik pri kostolíkuDRAŽOVCE: Piknik pri kostolíkuDRAŽOVCE: Piknik pri kostolíkuDRAŽOVCE: Piknik pri kostolíkuDRAŽOVCE: Piknik pri kostolíku

Najčítanejšie za týždeň

Copyright © NitraDen.sk Všetky práva vyhradené. NitraDen.sk si vyhradzuje právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos tohto článku, jeho častí a zverejnených fotografií.

X