FOTO: Kultové nitrianske kníhkupectvo je už minulosťou, takto sa rozlúčilo s priaznivcami

11 / 15
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

FOTO: Kultové nitrianske kníhkupectvo je už minulosťou, takto sa rozlúčilo s priaznivcami

Julius_fujak_pod_vrskom_rozluckova_party.jpg

Pár slov povedal tiež hudobník a vysokoškolský pedagóg Július Fujak. Foto: Lucia Bihuncová, © NitraDen.sk, iDen Media s.r.o.

Predchádzajúca fotka
11 / 15
Ďalšia fotka
Knihkupectvo_pod_vrskom_nitra.jpgRozluckova_party_pod_vrskom.jpgVypredaj_knih_pod_vrskom_nitra.jpgRozluckova_party_pod_vrskom_3.jpgMichal_hvorecky_rozluckova_party_pod_vrskom.jpgMarek_vadas_rozluckova_party_pod_vrskom.jpgRozluckova_party_pod_vrskom_4.jpgPod_vrskom_2.jpgRozluckova_party_pod_vrskom_8.jpgEva_pavlikova_pod_vrskom_rozluckova_party.jpgJulius_fujak_pod_vrskom_rozluckova_party.jpgRozluckova_party_pod_vrskom_6.jpgRjabininovci_pod_vrskom.jpgZive_kvety_rozluckova_party_pod_vrskom.jpg

Najčítanejšie za týždeň

Copyright © NitraDen.sk Všetky práva vyhradené. NitraDen.sk si vyhradzuje právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos tohto článku, jeho častí a zverejnených fotografií.

X