FOTO: V nedeľu sa pre Nitranov otvorili brány Vianočného mestečka

11 / 12
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

FOTO: V nedeľu sa pre Nitranov otvorili brány Vianočného mestečka

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Od nedele si môžu Nitriania vychutnať pravú atmosféru najkrajších sviatkov v roku vo vianočnom mestečku na Svätoplukovom námestí. Vianočná Nitra prináša bohatý program, ktorý sa začne v utorok 3. decembra Vianočným rozprávaním o zvieratkách pána spisovateľa a pokračovať bude až do konca roka – vyvrcholením bude Nitrianska silvestrovská noc.

Návštevníci nitrianskeho vianočného mestečka sa môžu tešiť na výrobky ľudových remeselníkov, vianočný sortiment, tradičný punč, medovinu a ďalšie špeciality, ktoré bude ponúkať 31 stánkov.

Predchádzajúca fotka
11 / 12
Ďalšia fotka
OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Najčítanejšie za týždeň

Copyright © NitraDen.sk Všetky práva vyhradené. NitraDen.sk si vyhradzuje právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos tohto článku, jeho častí a zverejnených fotografií.

X