FOTO: Slávnostné oceňovanie dobrovoľníkov mesta Nitry – Srdce na dlani

5 / 21
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

FOTO: Slávnostné oceňovanie dobrovoľníkov mesta Nitry – Srdce na dlani

srdce na dlani (5)

Nitrianske centrum dobrovoľníctva v spolupráci s Mestom Nitra tento rok už po tretíkrát oceňovalo dobrovoľníkov mesta Nitry.

Slávnostné odovzdávanie cien s názvom Srdce na dlani sa konalo vo štvrtok v Synagóge. Cieľom podujatia a snahou organizátorov je prispieť k zviditeľneniu dobrovoľníkov mimovládnych organizácií, škôl, sociálnych a zdravotníckych inštitúcii aj jednotlivcov.

O kultúrny program sa postaral gitarový orchester ZUŠ J. Rosinského A teraztutto , bratislavská hudobná skupina Presburger Klezmer Band a večer moderoval Ivan Gontko.

Predchádzajúca fotka
5 / 21
Ďalšia fotka
srdce na dlani (20)srdce na dlani (2)srdce na dlani (3)srdce na dlani (4)srdce na dlani (5)srdce na dlani (6)srdce na dlani (11)srdce na dlani (7)srdce na dlani (8)srdce na dlani (9)srdce na dlani (21)srdce na dlani (10)srdce na dlani (12)srdce na dlani (13)srdce na dlani (14)srdce na dlani (16)srdce na dlani (17)srdce na dlani (19)srdce na dlani (18)srdce na dlani

Najčítanejšie za týždeň

Copyright © NitraDen.sk Všetky práva vyhradené. NitraDen.sk si vyhradzuje právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos tohto článku, jeho častí a zverejnených fotografií.

X