FOTO: Nitriansky vínny festival

1 / 11
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

FOTO: Nitriansky vínny festival

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hlavným dejiskom tretieho ročníka jesennej slávnosti vinárov sa stalo Pribinovo námestie, historické uličky a pivnice pod hradom. Pod Nitrianskym hradom bolo v piatok a v sobotu otvorených deväť pivníc a premiérovou novinkou bola 40 metrov dlhá pivnica.

Návštevníci mali možnosť ochutnať nielen naše slovenské vína, ale aj vína z Toskánska. K dobrému vínku neodmysliteľne patria aj syry, ktoré na treťom ročníku Nitrianskeho vínneho festivalu nemohli chýbať.

Napriek upršanému počasiu sa festival venovaný hlavne vínu, ale i slovenských špecialitám, tešil bohatej účasti a slovenské a toskánske vína prilákali okolo 3 000 návštevníkov. V pivniciach sa jedlo, popíjalo, vyhrávala hudba a niektorí z vinárov si aj zaspievali.

O treťom ročníku Nitrianskeho vínneho festivalu si prečítajte TU

1 / 11
Ďalšia fotka
OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Najčítanejšie za týždeň

Copyright © NitraDen.sk Všetky práva vyhradené. NitraDen.sk si vyhradzuje právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos tohto článku, jeho častí a zverejnených fotografií.

X