FOTO: Najväčšia 3D balónová stena na Slovensku stojí v Galérii Mlyny!

6 / 7
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

FOTO: Najväčšia 3D balónová stena na Slovensku stojí v Galérii Mlyny!

NITRA: Balónový svet
NITRA: Balónový svet Otvorenie výstavy Balónový svet v obchodnom dome Mlyny v Nitre, spojená so zápisom do Knihy slovenských rekordov. Balónová 3D výstava má dĺžku 13,85 m, hĺbku 6,3m, výšku 5,5m a obsahuje 13 102 ks balónov. Nitra, 4. október 2013. Foto: SITA/Martin Havran

Nitra 4. októbra – Desať ľudí pracovalo na jej výstavbe vyše 33 hodín a na zhotovenie steny použili 13.102 balónov. Stavba zobrazujúca príbeh z exotickej návštevy Afriky je od dnešného dňa zapísaná v Knihe slovenských rekordov. Návštevníci Galérie Mlyny ju môžu obdivovať do 7. októbra.

Predchádzajúca fotka
6 / 7
Ďalšia fotka
NITRA: Balónový svetNITRA: Balónový svetNITRA: Balónový svetNITRA: Balónový svetNITRA: Balónový svetNITRA: Balónový svet

Najčítanejšie za týždeň

Copyright © NitraDen.sk Všetky práva vyhradené. NitraDen.sk si vyhradzuje právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos tohto článku, jeho častí a zverejnených fotografií.

X