FOTO: Hangócka sa v nedeľu zaplnila ľadovými medveďmi! Zišlo sa tu až dvesto otužilcov!

12 / 18
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

FOTO: Hangócka sa v nedeľu zaplnila ľadovými medveďmi! Zišlo sa tu až dvesto otužilcov!

ladove medvede (13)

V nedeľu to v Mestskom parku na Sihoti žilo. Konal sa tu už 4. ročník celoslovenského stretnutia otužilcov známych ako Ľadové medvede. Na podujatí sa zišlo dvesto otužilcov, z ktorých najstarší účastník mal 68 rokov a najmladšie bolo len 4-ročné dievčatko.

Otužilci si v dobrej nálade a mnohí aj vo vtipných kostýmoch zaplávali v Hangócke a nechýbal ani zábavný program.

Celé podujatie malo charitatívne pozadie – výťažok zo zápisného a z predaja kľúčeniek totiž poputuje do nitrianskeho krízového centra Slniečko.

 

Viac si prečítajte tu: Hangócka sa zaplnila ľadovými medveďmi! Prišlo ich až dvesto!

Predchádzajúca fotka
12 / 18
Ďalšia fotka
ladove medvede (12)ladove medvede (2)ladove medvede (3)ladove medvede (4)ladove medvede (5)ladove medvede (6)ladove medvede (7)ladove medvede (8)ladove medvede (9)ladove medvede (10)ladove medvede (11)ladove medvede (13)ladove medvede (14)ladove medvede (15)Ladove medvede (16)ladove medvede titladove medvede

Najčítanejšie za týždeň

Copyright © NitraDen.sk Všetky práva vyhradené. NitraDen.sk si vyhradzuje právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos tohto článku, jeho častí a zverejnených fotografií.

X