FOTO: Adrenalin Weekend 2014

3 / 16
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

FOTO: Adrenalin Weekend 2014

adrenalin weekend 4

Extrémne a adrenalínové športy, 15 zaujímavých šou a viac ako 10 hudobných vystúpení a tri slovenské premiéry ponúka trojdňový Adrenalin weekend 2014, ktorý sa v piatok začal na výstavisku Agrokomplexu v Nitre. Podujatie, ktoré patrí k najväčším šou svojho druhu na Slovensku, uvítalo nadšencov extrémnej zábavy a adrenalínu.

Celý článok si prečítajte tu: Milovníci adrenalínu si užili na podujatí Adrenalin Weekend, ktoré sa konalo v Nitre

Predchádzajúca fotka
3 / 16
Ďalšia fotka
adrenalin weekned 1adrenalin weekendadrenalin weekend 4adrenalin weekend 4 (2)adrenalin weekend 3adrenalin weekend 2adrenalin weekend (10)adrenalin weekend (9)adrenalin weekend (8)adrenalin weekend (7)adrenalin weekend (6)adrenalin weekend (5)adrenalin weekend (4)adrenalin weekend (3)adrenalin weekend (2)

Najčítanejšie za týždeň

Copyright © NitraDen.sk Všetky práva vyhradené. NitraDen.sk si vyhradzuje právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos tohto článku, jeho častí a zverejnených fotografií.

X