Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.
Menu_na_vikend_nr 3.jpg
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
SITA, pixabay.com
23. marca 2017 Podujatia a akcie Nitra od NitraDen.sk© NitraDen.sk, iDen Media s.r.o.

Šport i kultúrne vyžitie, tohtotýždňové Menu na víkend ponúka zaujímavé akcie

Týždeň prešiel a opäť vám prinášame zoznam nápadov, tipov, odporúčaní, jednoducho – keďže nielen jedlom je človek živý – špeciálne voľno-časové menu. Pozrite sa, čo zaujímavé sa z nášho pohľadu tento víkend udeje. Dobrú chuť!

Trofeje poľovnej zveri

V piatok o 15. hodine sa bude konať vernisáž výstavy Trofeje poľovnej zveri. Na výstave je možné vidieť takmer 560 kusov trofejí raticovej zveri a lebiek šeliem ulovených v poľovníckej sezóne 2016/2017.

Čermánske červené

Siedmy ročník degustácie vín pestovateľov z vlastnej produkcie sa bude konať v piatok v Dome Matice slovenskej. Verejná degustácia sa začne o 18. hodine.

Zdeněk Izer Autokolektiv

Skvelý zabávač, humorista a moderátor predstaví prierez vtipov, scénok, paródií s množstvom imitácií a ešte niečím navyše… V Starom divadle Karola Spišáka sa môžete zabaviť v piatok o 19. hodine.

Workshop Veľkonočné vajíčko

Workshop tradičných techník zdobenia kraslíc voskom a slamou s lektorkami sa bude konať v ZUŠ J. Rosinského v sobotu o 9. hodine. Účastnícky poplatok je 5 eur. Je potrebné si priniesť vlastné vyfúknuté alebo natvrdo uvarené vajíčka.

Otvorenie cyklistickej sezóny

V sobotu otvoria spoločnou cyklojazdou cyklisti letnú sezónu. Spoločná jazda pre zdatnejších bajkerov sa začne o 10. hodine pred Atletickým štadiónom v Nitre, pre rekreantov začne o 10.30 hod. pri Liečebnom ústave.

Hodina Zeme 2017

V sobotu od 20.30 do 21.30 hod. sa koná Hodina Zeme 2017. Ak vám nie je ľahostajný osud planéty, zapojte sa aspoň takto symbolicky a na hodinu zhasnite všetky svetlá u seba doma.

Sematam & Neverback

Pekný večer plný zábavy v podobe funky od Sematam a kapela Neverback odpremiéruje najnovší singel. Koncert sa koná v sobotu v Music a Café, vstupné je 4 eurá.

Fitness Inspiration day II

Podujatie je určené širokej športovej verejnosti všetkých vekových kategórií, pre milovníkov športu, ale aj pre tých, ktorí s pohybovými aktivitami len začínajú. V Mestskej športovej hale si môžete zacvičiť v nedeľu od 13. hodiny. Vstupné na mieste je 29 eur.

Sledujte novinky z Nitry na Facebooku, Instagrame, alebo ich odoberajte cez e-mail.

K téme

Témy

Najčítanejšie za týždeň

Neprehliadnite

Bezplatné novinky z Nitry raz týždenne:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov

Máte tip na článok? Napíšte nám TU

Copyright © NitraDen.sk Všetky práva vyhradené. NitraDen.sk si vyhradzuje právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos tohto článku, jeho častí a zverejnených fotografií.

X