Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.
Switzerland WCup Drug Testing
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
FILE - An Aug. 3, 2004 photo from files showing an unidentified laboratory assistant looking at a blood test at the WADA laboratories in Lausanne, Switzerland. FIFA’s medical chief, Michel D’Hooghe, says he is “really not happy” with drug-testing plans for the World Cup in Brazil, because samples taken from players must be flown across the Atlantic to a laboratory in Switzerland for analysis, possibly slowing results. FIFA had to turn to the lab in Lausanne because the Brazilian facility that was expected to analyze World Cup samples repeatedly failed to comply with World Anti-Doping Agency standards and so lost its authority to do testing.(AP Photo/Keystone, Fabrice Coffrini), File)
24. novembra 2014 Šport NitraHokej od NitraDen.skSITA, © SITA 2014 ilustračná: SITA

HOKEJ: Extraliga má údajne dopingového hriešnika! Je ním Rus z Nitry!

NITRA 24. novembra – Hokejová extraliga má pravdepodobne ďalšieho dopingového hriešnika. Zakázanú látku podľa denníka Plus jeden deň užil ruský obranca Nitry Jevgenij Jeriomenko. Pozitívny test mal údajne začiatkom novembra po zápase 20. kola Tipsport extraligy doma s Piešťanmi (3:1). Dvadsaťštyriročný Jeriomenko odvtedy nenastúpil na žiaden zápas, klub zatiaľ o dôvodoch absencie mlčí. Kontrolu vykonal komisár Antidopingovej agentúry SR. „Všeobecne akékoľvek informácie o aktuálnych prípadoch až do ich doriešenia neposkytujeme,“ povedal pre Plus jeden deň riaditeľ Antidopingovej agentúry SR Miroslav Motyčík.

Podľa denníka je v súčasnosti už celý prípad na Slovenskom zväze ľadového hokeja a verdikt môže padnúť už v pondelok. „Tieto prípady rieši disciplinárna komisia. Dnes má zasadnutie a v prípade, že sa niečo také stalo, budeme určite o tom verejnosť aj médiá informovať,“ uviedol pre Plus jeden deň šéf disciplinárnej komisie Pavol Remžík. Jeriomenkovi hrozí až dvojročný dištanc. V extralige padali naposledy tresty za doping na prelome rokov 2011 a 2012, kontrolou vtedy neprešli Samir Saliji z Nitry, Marcel Šterbák z Popradu a Lukáš Bohunický zo Slovana Bratislava.

Sledujte novinky z Nitry na Facebooku, Instagrame, alebo ich odoberajte cez e-mail.

K téme

Témy

Najčítanejšie za týždeň

Neprehliadnite

Bezplatné novinky z Nitry raz týždenne:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov

Máte tip na článok? Napíšte nám TU

Copyright © NitraDen.sk Všetky práva vyhradené. NitraDen.sk si vyhradzuje právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos tohto článku, jeho častí a zverejnených fotografií.

X