Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.
FUTBAL-CL: Bratislava - Nitra
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
Sprava: Hráè Slovana Karol Mészáros a hráè Nitry Silva Nascimento Cleber poèas futbalového zápasu 32. kola Corgoò ligy medzi ŠK Slovan Bratislava a FC Nitra. Bratislava, 20. máj 2014. Foto: SITA/Jozef Jakubèo
4. marca 2015 Šport NitraFutbal od NitraDen.skSITA, © SITA 2015 SITA

FUTBAL: Slovan zdolal Nitru a postúpil do štvrťfinále

NITRA 3. marca – Futbalisti Slovana Bratislava zvíťazili v utorkovom súboji osemfinále domácej pohárovej súťaže nad druholigovým tímom FC Nitra 5:2 a postúpili medzi okteto najlepších tímov Slovnaft Cupu 2014/2015. Vo štvrťfinále súperom Slovana bude AS Trenčín

Favorizovaní „belasí“ prekvapujúco prehrávali od 12. min, keď gólmana Krnáča prekonal Kemlage a s jednogólovým mankom odchádzali aj na polčasovú prestávku. Hneď po zmene strán odštartovali Bratislavčania kanonádu, keď v 47. min vyrovnal Jablonský, o päť minút neskôr upravil F. Ďuriš na 2:1 a tretí gól Slovana pridal v 64. min Štefánik. V 72. min už na 4:1 zvýšil K. Mészáros, no v 83. min skorigoval z pokutového kopu Paukner. Definitívnu podobu výsledku dal v nadstavenom čase druhého dejstva svojim druhým presným zásahom v zápase Štefánik.

Štvrťfinále Slovnaft Cupu sa hrá jednokolovo, následné semifinále už bude na dva zápasy (plánované termíny: 7. apríla /prvé stretnutia/, resp. 21. apríla /odvety/). Finále slovenskej pohárovej klubovej súťaže sa uskutoční 1. mája 2015 v Národnom tréningovom centre v Poprade.
Výsledok utorkového stretnutia futbalového Slovnaft Cupu 2014/2015 – slovenskej pohárovej súťaže (hralo sa na jeden zápas):
5. kolo (osemfinále):
ŠK Slovan Bratislava – FC Nitra 5:2 (0:1) – do štvrťfinále Slovnaft Cupu postúpil Slovan Bratislava
Góly: 47. Jablonský, 52. F. Ďuriš, 64. a 90.+ Štefánik, 72. K. Mészáros – 12. Kemlage, 83. Paukner (z pok. kopu), ŽK: 11. Rakovan, 23. Benčík (obaja Nitra), rozhodovali: P. Hrčka – Poláček, P. Kováč, 726 divákov
Štvrťfinálové dvojice (zhora podľa „pavúka“) – hrá sa 17. a 18. marca:
AS Trenčín – ŠK Slovan Bratislava
FK Dukla Banská Bystrica – FK Slovan Duslo Šaľa
MFK Košice – FC DAC 1904 Dunajská Streda
FC Spartak Trnava – FK Senica

Sledujte novinky z Nitry na Facebooku, Instagrame, alebo ich odoberajte cez e-mail.

K téme

Témy

Najčítanejšie za týždeň

Neprehliadnite

Bezplatné novinky z Nitry raz týždenne:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov

Máte tip na článok? Napíšte nám TU

Copyright © NitraDen.sk Všetky práva vyhradené. NitraDen.sk si vyhradzuje právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos tohto článku, jeho častí a zverejnených fotografií.

X