Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.
BASKETBAL: Nitra - Oldenburg
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
Robert Vaden z BK Bemaco SPU Nitra (vpravo) poèas basketbalového Európskeho vyzývacieho pohára mužov FIBA v A skupine medzi BK Bemaco SPU Nitra - EWE Baskets Oldenburg. Nitra, 8. november 2011. Foto: SITA/Martin Havran
27. októbra 2014 Šport NitraBasketbal od NitraDen.skSITA, © SITA 2014 SITA

BASKETBAL: Bývalý hráč Nitry podpísal zmluvu s úradujúcim víťazom NBA

San Antonio uzavrelo kontrakt s Robertom Vadenom

SAN ANTONIO 27. októbra – Úradujúci víťazi basketbalovej NBA San Antonio Spurs na svojom webe informovali, že podpísali zmluvu s americkým krídelníkom Robertom Vadenom. Detaily kontraktu nezverejnili. Dvadsaťdeväťročný rodák z Indianapolisu strávil časť uplynulej sezóny v belgickom tíme Belfius Mons-Hainaut, v drese ktorého dosiahol priemery 9 bodov a 1,6 doskoku na jeden duel. Vaden pomohol slovenskému tímu BK Bemaco SPU Nitra k sympatickým vystúpeniam v základnej skupine Európskeho vyzývacieho pohára FIBA 2011/2012, keď v šiestich zápasoch dosiahol priemer 16,8 bodu a 4,2 doskoku na jeden zápas. V ročníku 2012/2013 si v nemeckom klube Telekom Baskets Bonn spravil veľkú hanbu, keď ho krátko pred play-off vyhodili pre pozitívny dopingový test na marihuanu.

Vaden 20-krát sedel na lavičke mužstva NBA Oklahoma City Thunder, ale podstatnú časť kariéry strávil vo farmárskej D-League v tíme Tulsa 66ers. V Európe skúšal šťastie aj v Taliansku.

Sledujte novinky z Nitry na Facebooku, Instagrame, alebo ich odoberajte cez e-mail.

K téme

Najčítanejšie za týždeň

Neprehliadnite

Bezplatné novinky z Nitry raz týždenne:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov

Máte tip na článok? Napíšte nám TU

Copyright © NitraDen.sk Všetky práva vyhradené. NitraDen.sk si vyhradzuje právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos tohto článku, jeho častí a zverejnených fotografií.

X